EXCLUSIV Ioana nu renunţă la divorţ, dar face Paştele cu Ilie Năstase: ”Cum să-l las singur?”

image
Zilele trecute, Ioana Năstase a fost surprinsă la cumpărături în Băneasa. Elegantă şi încărcată de pungi, ea a atras toate privirileFotografii: BLITZ

Adio, dar rămân cu tine! Ioana a intentat divorţul de Ilie Năstase în luna februarie, dar sunt tot împreună. Mai mult, bruneta va face Sărbătorile pascale cu fostul tenisman şi l-a invitat chiar la masă, alături de familia ei de la Constanţa. "Da, aştept termen în procesul de divorţ, dar nu-l pot lăsa singur în această sărbătoare importantă", ne-a spus în exclusivitate bruneta.

Un bărbat greu de lăsat! Nu ştim ce le face, dar se pare că Ilie Năstase le zăpăceşte pe toate femeile din viaţa lui. Deşi nu mai e la vârsta tinereţii demult, şi nici nu e vreun bărbat care să le şoptească la ureche poezii de dragoste, femeile trag la Nasty precum albinele la miere.  Cea mai bună dovadă este situaţia în care se află acum: deşi Ioana a intentat divorţul după ce a fost bătută în urmă cu trei luni, iată că nu se poate dezlipi de mondialul din tenis.

Ioana și Ilie Năstase, un cuplu atipic

Deşi mulţi parteneri o iau pe drumuri diferite după ce aleg să divorţeze, iată că Ioana şi Nasty sunt un cuplu atipic: se comportă de parcă ar fi cei mai buni soţi, chiar dacă urmează să primească termen la prima înfăţişare, la Judecătoria Hârşova. Până se vor vedea la tribunal, Ioana şi Ilie Năstase ies la cumpărături la mallul din Băneasa acolo unde au fost surprinşi zilele trecute de fotoreporterii Click!. Apoi, cei doi au fost văzuţi în timp ce luau masa la un restaurant din Pi­pera, la care au fost acompaniaţi şi de fetele lui Ilie, aşa ca într-o familie civilizată. Iar cireaşa de pe tort - se pregătesc să facă Paştele împreună. 

image
Ilie a aşteptat-o la terasa de lângă parcare, apoi au plecat împreună

Ioana Năstase: "Aștept divorțul, dar facem Paștele împreună"

“Eu aştept termenul de divorţ, el citaţia. Paştele îl facem împreună, cum oare să-l las singur pe Ilie?! El are o relaţie foarte frumoasă cu familia mea şi chiar este iubit de ei, cu toate că ştiu şi ei ce s-a întâmplat în iarnă. Da, vom fi împreună, dacă suntem în post, trebuie să iertăm. Între noi s-au mai liniştit apele, el şi-a mai schimbat comportamentul, eu sunt la fel. Decizia divorţului nu mă face să-mi schimb atitu­­dinea, sunt empatică faţă de el”, ne-a spus Ioana. 

image
Constănțeanca s-a odihnit puțin după atâta alergătură prin mall

Spre de­­­osebire de fostele neveste, doamna Năstase nu ţine foarte tare să rămână cu numele soţului după divorţ. Se va întoarce la cel de fată, al tatălui ei. “Nu am înţeles de ce unele femei au ţinut aşa de tare să-l poarte. Până la urmă e meritul lui Ilie acest nume. Doar dacă mi-l lasă el de bună voie, eu îl păstrez”, a conchis bruneta.

image
Ioana se înţelege bine cu fetele lui Năstase, fiind surprinse împreună şi la masă, şi la shopping

Ilie, cinci neveste, Ioana doi soţi

Ilie Năstase are 5 copii, din 3 căsnicii. Prima mare iubire a campionului mondial a fost Dominique Grazia, un manechin din Belgia foarte apreciat în acele timpuri, iar cu aceasta are o fiică Nathalie (44 de ani). 

image
Ilie are două fete din căsnicia cu Amalia

În 1980 a divorţat de ea şi şi-a refăcut viaţa cu fotomodelul american Alexandra King, alături de care a înfiat un băiat, Nicholas (33 de ani) şi o fată, Charlotte (31 de ani). Mariajul nu a mers, au divorţat, apoi s-a căsătorit cu Amalia Teodorescu până în 2010, din mariajul lor rezultând 2 fete: Alessia (17 ani) şi Emma (14 ani). 

A cunoscut-o apoi pe Brigitte, actuală Pastramă, cu care a avut un mariaj de aproape opt ani, acesta terminându-se la finele lui 2018. Ioana Simion este cea de-a cincea soţie şi cea mai liniştită. 

image
Ilie are două fete din căsnicia cu Amalia

Ea are la activ un mariaj de peste 20 de ani cu fostul soţ, din care a rezultat un băiat, care a făcut-o bunică în urmă cu un an şi jumătate. 

image
Ioana are un băiat mare, care a şi făcut-o bunică
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
cub bianca dragusanu png
image png
cub cristina rus (1) png
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
Tiriac
Alexia Eram (6) jpg
bodo 2 jpg
image
image
image
image
241314723 273912584335594 2604248591408618643 n jpg
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
vica blochina 3 jpg
9b1c31bd db85 48e3 a822 65a0b821e8f8 jpg
Tiriac
will smith chris rock jpg