EXCLUSIV Iubita lui Alin Oprea rupe tăcerea. Poze de cuplu şi declarații de iubire: «Tu eşti culoarea din viaţa mea»

Ultima actualizare:

    Alin Oprea (49 ani) este foarte fericit alături de noua lui parteneră de viaţă, Medanafoto: arhivă personală
Alin Oprea (49 ani) este foarte fericit alături de noua lui parteneră de viaţă, Medanafoto: arhivă personală

Alin Oprea (49 ani) este fericit alături de noua lui parteneră de viaţă, pe nume Medana, alături de care şi-a refăcut viaţa înainte să se despartă oficial de soţia lui, Larisa, după 22 de ani de mariaj. Noua iubită a cântăreţului a vrut să-i arate cât de mult îl iubeşte, aşa că i-a transmis prin intermediul ziarului Click!, un mesaj de dragoste cu ocazia zilei lui de naștere.

Alin are doi copii din  căsătoria cu Larisa
Alin are doi copii din căsătoria cu Larisa

După luni întregi de liniște, Medana, iubita lui Alin Oprea, rupe tăcerea cu un mesaj plin de dragoste pentru artistul care în 20 noiembrie împlineşte 49 de ani. ”Fără tine exist, dar nu trăiesc, pentru că tu eşti culoarea din viaţa mea, cea mai frumoasă şi puternic colorată. Şi da! Eşti culoarea vieţii mele. Aş putea creiona un peisaj superb din culorile curcubeului, însă fără tine nu ar fi decât ceva fad, fără viaţă. Tu eşti curcubeul inimii mele!”, îi transmite Medana lui Alin Oprea de ziua lui, prin intermediul Click!.

Cei doi au fost  toată vara  împreună  pe Litoral
Cei doi au fost toată vara împreună pe Litoral

Femeia îl iubeşte mult, iar acest lucru se observă din cuvintele ei. ”Tu eşti soarele vieţii mele. Aş putea să creionez zâmbete, însă fără tine ele nu ar fi decât conturate cu un creion pe o foaie de hârtie. Zâmbetul tău este zâmbetul meu plin de bucurie! (…) Aş putea scrie numele tău pe albastrul cerului, însă fără tine alături ar fi acoperit de nori mulţi şi negri, pentru că numele tău e adânc înfipt în sufletul şi în inima mea”, mai spune Medana.

Tortul aniversar  dăruit de  Medana  lui Alin
Tortul aniversar dăruit de Medana lui Alin

Cei doi locuiesc împreună cu chirie, iar toată vara au fost pe litoral, unde Alin a încercat să-şi refacă bugetul, după ce Larisa i-a blocat conturile. ”Doar alături de tine am înţeles în sfârşit ce înseamnă iubirea. Iubesc să te iubesc, omul meu drag! Mulţumesc că exişti în viaţa mea şi că mi-ai dăruit Universul întreg! La mulţi ani, Alin!”, încheie iubita lui Alin Oprea.

Alin Oprea: "Basmul nostru a început în mai 2019"

Cântăreţul spune că acum e un om fericit. ”Dumnezeu a ştiut mai bine decât mine ce “magie” îmi pregătise, “basmul” nostru a început să se scrie din luna mai 2019 iar rândurile lui curg în continuare”, a declarat el pentru Click!. 


    Tortul aniversar  dăruit de  Medana  lui Alin
Tortul aniversar dăruit de Medana lui Alin

Alin i-a cerut Larisei divorţul şi nu i-a ascuns că iubeşte altă femeie. ”La scurt timp după începerea relaţiei mele cu actuala iubită i-am destăinuit şi soţiei acest fapt, cerându-i să înţeleagă şi să accepte că am şi eu dreptul la o viaţă privată şi să păstreze discreţia, la fel cum am procedat şi eu. Am stabilit şi acceptat de comun acord acest compromis până după majoratul fiicei noastre. Ne-am înţeles asupra unui divorţ discret şi amiabil, la notariat, urmând să rămânem prieteni şi să avem în continuare grijă de viitorul copiilor noştri. Relaţia mea era una discretă, dar nu secretă, toţi cei din jurul nostru, prieteni, colaboratori şi asociaţi ştiind foarte bine acest lucru. Nu am ascuns această relaţie nici măcar de propriul ei frate, care o îndrăgea şi era prieten cu iubita mea. Cu toate acestea ea şi-a încălcat înţelegerea astfel încât la data de 1 iulie 2020 după plecarea mea în turneu pe Litoral a început un adevărat război pe toate planurile împotriva mea. Tot ceea ce a urmat s-a văzut foarte bine în presă, ajungându-se la un nivel de denigrare şi de umilire ieşite din comun”.

Căsnicie de 22 de ani şi 2 copii

Cei doi locuiesc împreună cu chirie
Cei doi locuiesc împreună cu chirie

Căsnicia de 22 de ani a lui Alin s-a dus pe apa sâmbetei, după ce acesta a aflat că Larisa l-a înşelat. ”Soţia mea îşi găsea consolarea în braţele altor bărbaţi. Am fost înzestrat cu o putere de sacrificiu ieşită din comun, reuşind să suport un temperament coleric, un caracter dominator şi agresiv, acceptând până şi răutatea, minciuna şi manipularea. Toate acestea însă până la momentul descoperirii infidelităţilor ei”, a menţionat el pentru Click!. Interpretul a fost efectiv şocat, când a aflat de aventurile Larisei. 

Medana i-a transmis un mesaj plin de dragoste lui Alin
Medana i-a transmis un mesaj plin de dragoste lui Alin
image
image
image
image
image
image
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net