EXCLUSIV - Iulia Vântur: «În India am luat-o de la zero»

Ultima actualizare:
Iulia Vântur  va prezenta  Festivalul  ”Cerbul de Aur”  pe 30, 31 august  şi 1 septembrie
Iulia Vântur va prezenta Festivalul ”Cerbul de Aur” pe 30, 31 august şi 1 septembrie

De săptămâna trecută, de când a revenit în ţară, Iulia Vântur (38 de ani) se află într-o cursă contra cronometru. Va prezenta „Cerbul de Aur” de la Braşov, în zilele de 30, 31 august şi 1 septembrie, iar pentru asta se pregăteşte intens. Printre drumuri la TVR, vizite la stilişti, program de sală şi ore de vocalize, vedeta ne-a vorbit şi despre viaţa ei în India.

Click!: Ce lucruri mai ai de pus la punct?

Iulia Vântur: De când am ajuns în România nu am avut timp nici să mănânc, să dorm îndeajuns. Am de făcut vizite la designerii cu care am avut o colaborare frumoasă până acum, de stylingul meu se va ocupa stilista care mi-a fost alături timp de 8 ani la „Dansez pentru tine”, care mă cunoaşte, ştie ce mi se potriveşte.

sigla "cerbul de aur"
sigla "cerbul de aur"

Am reunit echipa, inclusiv fotograful nostru este cu noi la “Cerb”. Am cunoscut şi echipa TVR pentru filmările de promovare, am lucrat foarte bine împreună. Nu am tăiat de pe lista activităţilor sportul şi orele mele de vocalize, de canto. Mi-aş dori să am timp să dorm. Şi să mănânc la timp.

În afară de toată această oboseală, cum te simţi? Ai emoţii?

Deocamdată am atât de multe lucruri de pus la punct, încât nu am avut prea mult timp să las emoţiile să mă cuprindă. Cel mai probabil voi avea când voi urca pentru prima dată pe scenă, până când voi simţi publicul din Piaţa Sfatului, răspunsul lui.

Salman Khan
Salman Khan

Am amintiri frumoase de  la “Cerbul de Aur”, am crescut urmărind recitalurile de la Braşov, acest proiect are şi un impact emoţional pentru mine, aşa că, probabil, emoţiile vor fi mai mari. Dar sunt convinsă că va fi frumos. Eu şi Gabriel Garko avem misiunea de a duce istoria mai departe, ne onorează şi ne responsabilizează foarte mult.

Cum ai lăsat lucrurile în India şi ce te aşteaptă la întoarcere?

Eram în înregistrări şi în pregătire pentru un proiect foarte frumos. Nu m-am rupt total de activităţile de acolo.


    Salman Khan
Salman Khan

Cu toată agitaţia de aici, trebuie să ţin pasul şi cu proiectele pe care le-am lăsat în India. Nu pot pune stop. Zilele trecute a fost lansată o piesă cântată de mine, pentru filmul “Genius”. 

Cum e viaţa ta acolo, ce îţi place, ce nu?

Viaţa acolo a fost de la început foarte provocatoare. Într-un fel, am luat-o de la zero şi a trebuit să mă redescopăr, să mă reinventez. Dar asta m-a învăţat multe despre mine, despre oameni, viaţă. Îmi place ospitalitatea, bucuria, acceptarea, profunzimea şi altruismul multor oameni de acolo. Zilele mele sunt şi acolo pline. Includ sport (pilates, cardio sau gym), vocalize, exerciţii de canto şi studio fără excepţie. 

Unde te simţi acasă? În România sau în India?

În ambele părţi. Evident că aici îmi sunt rădăcinile, aici am crescut, aici sunt oamenii mei de sânge, familia, prietenii din copilărie, dar şi India m-a adoptat şi m-a făcut să mă simt acasă. 

image
image
image
image
image
image
lumanare intuneric logo jpg
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image
actualitate.net
image
actualitate.net