EXCLUSIV La ce a renunţat "prinţul ţiganilor" după infarct. Era plăcerea lui vinovată!

Leo de la Strehaia fuma două pachete de ţigări pe zi
Leo de la Strehaia fuma două pachete de ţigări pe zi

A trecut pe lângă moarte! Leo de la Strehaia a tras o mare sperietură după ce marţi după-amiază a suferit un infarct şi a fost operat pe cord. La trei zile de la intervenţia chirurgicală, medicii au decis că "prinţul ţiganilor" poate fi mutat de la Terapie Intensivă în salon, însă continuă să-l supravegheze atent.

Leo de la Strehaia a depăşit momentul critic! A scăpat ca prin urechile acului, după ce a făcut stop cardiac, iar medicii s-au zbătut să-l readucă la viaţă. După ce a fost operat pe cord şi chirurgii i-au montat un stent coronarian, Ioan Stelică, pe numele lui din buletin, a început să se simtă mai bine, însă numai el ştie prin ce a trecut. Recunoscător lui Dumnezeu că l-a lăsat în viaţă, prinţul ţiganilor îi mulţumeşte Cerului că mai vede lumina zilei. Mereu pus pe şotii cu pritenii, Leo băga prea puţin în seamă problemele de sănătatea. Bolnav de diabet şi cu o greutate uşor peste limită, bărbatul făcea excese alimentare, mânca sărat, consuma produse cu o cantitate mare de zahăr, dar era şi un împătimit al tutunului. De când s-a fript cu ciorba, acum suflă şi-n iaurt! Medicii i-au interzis să mai pună ţigară în gură şi nici cafea nu are voie să mai bea.


    Leo de la Strehaia fuma două pachete de ţigări pe ziFoto: Facebook
Leo de la Strehaia fuma două pachete de ţigări pe ziFoto: Facebook

"Mă simt mai bine. M-am mutat în salon. Asistentele se perindă pe lângă mine şi mă întreabă non-stop dacă am nevoie de ceva. Am început să merg şi să mănânc. Nu am voie carne de porc. Sarea şi zahărul sunt excluse. Obligatoriu am renunţat la ţigări şi la cafea. Fumam două pachete pe zi. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că mai trăiesc", ne-a spus Leo de la Strehaia. 

Deşi strea lui de sănătate se îmbunătăţeşte de la o zi la alta, medicii continuă să-l ţină internat şi să-l monitorizeze îndeaproape. Dacă nu vor interveni schimbări în următoarele zile, leo de la Strehaia ar putea pleca acasă la începutul săptămânii viitoare.    

cub anamaria prodan png
Kanye West si Julia Fox jpg
cub horoscop 1 gif
catalin remus avocatul31 jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
shutterstock 2211785457 jpg
infidelitate un barbat doua femei threesome shutterstock 332233235 jpg
closeup female hands counting euro banknotes world money inflation economy concept jpg
image
image
image
image
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
dorobantu mana jpg
cub anamaria prodan png
cub catalin botezatu png
Kanye West si Julia Fox jpg
FotoJet (1) jpg