EXCLUSIV Otilia "Bilionera" a îngrozit vizitatorii unui mall din Capitală

image
Otilia s-a distrat la mall

Ţipete de groază într-un mall din Capitală! Nu, nu s-a turnat un film horror! Otilia "Bilionera" a vrut să se distreze, dar totul a luat o întorsătură neaşteptată!

Otilia, cântăreaţa care a dat lovitura în ţară şi peste hotare cu hit-ul "Bilionera", a dat în mintea copiilor! Şatena a mers la mall, nu să facă shopping, ci să se distreze!

Dar, vorba aceea, socoteala de-acasă nu se potriveşte cu cea din târg. Fricoasă din fire, Otilia a ţipat cât au ţinut-o plămânii, când s-a văzut singură în trenuleţ! Aşa că i-am dat o mână de ajutor!

image
Otilia a fost invitată în platoul emisiunii Click!

"Doamne daca trec de asta. nu am facut lucruri extreme. Nu imi plac chestiile astea. Sunt fricoasa din fire, mie frică de înălţime şi de singurătate".

Otilia a lăsat deoparte trenul groazei şi a încercat altceva! Dar a dat din lac în puţ! Căci simulatorul era tot un trenuleţ! "Râd copii de mine că sunt fricoasă".

image
Otilia a fost invitată în platoul emisiunii Click!Foto Click! de la Prima Tv

O fi dat lovitura cu "Bilionera", dar nu o să vă vină să credeţi că Otilia Brumă, pe numele ei complet, a cântat folk pe vremea când era la liceu. Primul ei nume de scenă a fost Biju, dar după ce o altă solista i l-a furat, din vara lui 2013 se numeşte, simplu, Otilia. "French Kiss", "Russian Dream" şi "Fire" sunt piesele cu care a fost, mai mereu, prezentă în topuri. Cântăreaţa a fost prezentă în platoul emisiunii Click! unde a vorbit despre momentul în care a decis să se mute în Capitală. "Am fost încântată să vin în Bucureşti, am făcut-o pentru a avea o şansă în cariera pe care mi-am ales-o. Muzică îmi doresc să fac de mică şi doar la asta mă gândesc. A fost foarte greu să ajung unde sunt acum".

colaj loredana groza jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Athos Salome jpg
florin zalomir
cub cristian arsinel png
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
foto 1 bec economic jpg
1 ceas shutterstock 503867887 jpg jpeg
Ana de Armas foto profimedia 0712797429 jpg
Razboi in Ucraina FOTO Ministerul ucrainean al Apărării jpg
image
image
image
image
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg