EXCLUSIV! Se încing spiritele între Lora şi Doiniţa? La mijloc este chiar iubitul actriţei

După doi de ani de la nuntă, Lora se gândeşte deja la divorţ
După doi de ani de la nuntă, Lora se gândeşte deja la divorţ

Povestea divorţului dintre Lora (32 de ani) şi comediantul Dan Badea (38 de ani) a dat naştere unei serii întregi de speculaţii privind posibilele motive ale rupturii. Căsătoriţi de doi ani, cântăreaţa şi actorul par acum foarte aproape de a pune punct mariajului lor. Dacă artista a explicat că programul încărcat din ultimul an este ceea ce le-a dat peste cap tot universul, unele guri rele susţin că Lora ar fi călcat strâmb în această căsnicie.

Bărbatul pentru care Lora ar ajunge acum la divorţ este unul de care artista recunoaşte că este foarte strâns legată, tocmai pentru că acesta se ocupă şi de turneele sale. Este vorba despre Ionuţ Ghenu, tour-managerul, şoferul, bodyguard-ul artistei, într-un cuvânt băiatul bun la toate! De un an şi jumătate acesta se ocupă de cariera soţiei lui Dan Badea, însă prin târg umblă vorba că între ei doi ar fi ceva mai mult decât o simplă prietenie. Cum şi Ghenu, şi Lora sunt implicaţi în alte relaţii de ani buni, el cu actrița Doiniţa Oancea, iar ea este căsătorită cu actorul Dan Badea, nimeni nu a luat în calcul varianta ca între ei să se fi înfiripat o idilă. Gurile rele au speculat, însă, că discuţiile privind divorţul dintre Lora şi Dan Badea au apărut din cauza managerului artistei, care i-a intrat pe sub piele Lorei, implicându-se într-o poveste cu iz de amantlâc.


    Lora și Ionuț petrec foarte mult timp împreunăfoto: arhiva personală
Lora și Ionuț petrec foarte mult timp împreunăfoto: arhiva personală

Contactată de Click!, Doiniţa Oancea a fost surprinsă să audă că bărbatul cu care se iubeşte de cinci ani i-ar fi fost infidel. „Eu mi-am ales pe cineva lângă mine care ştiu că nu m-ar fi rănit astfel. Cred doar că cineva se joacă aruncând astfel de informaţii şi încearcă să-mi facă rău. Chiar m-am întrebat la un moment dat dacă nu o să apară şi astfel de speculaţii! Cu Lora sunt prietenă, dar nu am să discut problemele ei din căsnicie cu nimeni”, a completat bruneta.

Lora și Ionuț petrec foarte mult timp împreună
Lora și Ionuț petrec foarte mult timp împreună

Dar, cum niciodată nu iese fum fără foc, se pare că aceste zvonuri au fost alimentate şi de cei doi, care inevitabil petrec foarte mult timp unul în compania celuilalt. „Ionuţ şi Lora sunt aproape tot timpul împreună. El de un an şi jumătate se ocupă de concertele sale, o duce acolo unde are spectacole, o păzeşte, a fost de nenumărate ori la ea în casă, ba chiar este prieten şi cu Dan Badea. Este adevărat că se înţeleg foarte bine, că râd cu gura până la urechi, însă Lora ştie că managerul ei este cuplat cu Doiniţa. Ele două s-au întâlnit de câteva ori, au fost la mare, la film, au ieşit în oraş cu gaşca, au petrecut Crăciunul împreună, însă nu sunt foarte apropiate. Doiniţa nu o sună pe Lora să o întrebe dacă este bine sau unde are concert. Căsnicia Lorei cu Dan e pe butuci din cauza lor. Nu au ştiut să-şi acorde mai mult timp unul celuilalt. Nici până la ora actuală ei nu au ajuns la vreo înţelegere şi probabil că se îndreaptă cu paşi repezi către o despărţire”, ne-a declarat o apropiată a Lorei.

UPDATE

Laura Gruia, managerul Lorei, spune, însă, că zvonul acesti idiel ar fi fost lansat pe piață de un fost colaborator al artistei: „Cel care a împrăștiat această informație este fostul DJ care a fost concediat acum patru luni și a promis că o să se răzbune. I-a zis Lorei că o să-i distrugă căsnicia”.

E măritată de doi ani

Ionuț Ghenu este, oficial, iubitul actriței Doinița Oancea
Ionuț Ghenu este, oficial, iubitul actriței Doinița Oancea

Lora şi Dan Badea s-au căsătorit în 2012. La doar doi ani de la nuntă, cei doi se află la un pas de despărţire. Deşi se află pe marginea prăpastiei, cântăreaţa preferă să se dedice în continuare carierei muzicale, lasând căsnicia pe locul doi. Săptămâna trecută ea a filmat videoclipul unei piese noi, iar zilnic este în platou unde înregistrează pentru emisiunile „Next Star” şi „Te cunosc de undeva” .

business 816491 1920 jpg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
dog 1168663 1920 jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
fata diavol jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
Putin şi Lukaşenko FOTO EPA-EFE
Anamaria Prodan si fiica ei Sarah Dumitrescu FOTO Facebook
image
image
image
image
FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
ruxi bas  crop 1635169168 jpg
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg