EXCLUSIV Uite-o pe Alina Borcea ce sexy e pe plaja din Miami!

simeon stalpnicul png
Alina și-a revenit spectaculos după supărările de anul trecut

După o lungă poveste de iubire şi o căsnicie care a durat şase ani, Alina şi Cristi Borcea au ales să meargă pe drumuri separate. Blonda şi-a luat copiii – George Alexandru şi Gloria – şi a plecat în Statele Unite ale Americii. Peste Ocean, în Florida, Alina şi-a refăcut complet viaţa. A trecut peste supărări şi necazuri şi se prezintă într-o formă de invidiat.

După un 2016 plin de scandaluri şi supărări, Alina Borcea  (33 de ani) şi-a găsit liniştea în America, la Miami. Alături de cei mai importanţi oameni: cei doi copii pe care-i are cu omul de afaceri Cristi Borcea (47 de ani) – blonda a redescoperit frumuseţea vieţii.

simeon stalpnicul png
Alina Borcea a devenit dependentă de sport

Ajunsă în Florida, Alina a început să aibă din ce în ce mai mult grijă de ea şi de silueta ei. Şi, în doar câteva luni, fosta soţie a dinamovistului Cristi Borcea a revenit la silueta de manechin pe care o avea înainte de izbucnirea scandalului din familia ei, situaţie care a afectat-o -serios şi de pe urma căreia s-a ales cu câte-va kilograme în plus.

simeon stalpnicul png
Alina arată și se simte minunat

De când a ajuns în America, Alina face sport în fiecare zi, fie că e vorba la sala de forţă a stabilimentului în care locuieşte, fie pe plajele din Miami. La primele ore ale dimineţii, blonda iese la malul oceanului, îşi ia obiectele cu care face exerciţii şi, zeci de minute transpira sub razele arzătoare ale soarelui. Iar eforturile ei se văd, Alina având acum o siluetă de invidiat, cu musculatura bine definită şi cu multe kilograme în minus.

Cristi şi Alina au divorţat în noiembrie 2016, la notar, în Constanţa. Cei doi s-au cunoscut din 2003, pe vremea când fostul acţionar de la Dinamo era căsătorit cu Mihaela, prima nevastă. Cristi Borcea a fost scos din puşcărie, de la Poarta Albă, unde era închis în “Dosarul Transferurilor”, special pentru a semna actele de divorţ. 

Şi-a refăcut şi viaţa socială

simeon stalpnicul png
Alina, alături de prietenele sale

Dacă în ultimul an petrecut în România Alina Borcea a stat mai mult în casă, dorind să fie o prezenţă cât mai discretă în peisajul monden al Capitalei, acum a schimbat totul radical.  De când a ajuns la Miami, blonda nu mai are obiceiurile din -România.

Nu refuză invitaţiile în oraş ale prietenilor, cu care iese din ce în ce mai des, se distrează şi se simte bine în compania lor. 

Johnny Depp FOTO EPA-EFE
surorile gabor webp
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
foto2 viviana si fetele jpg
FotoJet jpg
raluca aprodu emilian oprea uniter jpg
livia graur jpeg
alina sorescu alexandru ciucu
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpg
laura cosoi
cristina cioran  iubit alex dobrescu jpeg
alina sorescu alexandru ciucu
familia regala jpg
alex delea survivor jpg