EXCLUSIV Uite-o pe Alina Borcea ce sexy e pe plaja din Miami!

Ultima actualizare:

    Alina și-a revenit spectaculos după supărările de anul trecut
Alina și-a revenit spectaculos după supărările de anul trecut

După o lungă poveste de iubire şi o căsnicie care a durat şase ani, Alina şi Cristi Borcea au ales să meargă pe drumuri separate. Blonda şi-a luat copiii – George Alexandru şi Gloria – şi a plecat în Statele Unite ale Americii. Peste Ocean, în Florida, Alina şi-a refăcut complet viaţa. A trecut peste supărări şi necazuri şi se prezintă într-o formă de invidiat.

După un 2016 plin de scandaluri şi supărări, Alina Borcea  (33 de ani) şi-a găsit liniştea în America, la Miami. Alături de cei mai importanţi oameni: cei doi copii pe care-i are cu omul de afaceri Cristi Borcea (47 de ani) – blonda a redescoperit frumuseţea vieţii.


    Alina Borcea a devenit dependentă de sport
Alina Borcea a devenit dependentă de sport

Ajunsă în Florida, Alina a început să aibă din ce în ce mai mult grijă de ea şi de silueta ei. Şi, în doar câteva luni, fosta soţie a dinamovistului Cristi Borcea a revenit la silueta de manechin pe care o avea înainte de izbucnirea scandalului din familia ei, situaţie care a afectat-o -serios şi de pe urma căreia s-a ales cu câte-va kilograme în plus.


    Alina arată și se simte minunat
Alina arată și se simte minunat

De când a ajuns în America, Alina face sport în fiecare zi, fie că e vorba la sala de forţă a stabilimentului în care locuieşte, fie pe plajele din Miami. La primele ore ale dimineţii, blonda iese la malul oceanului, îşi ia obiectele cu care face exerciţii şi, zeci de minute transpira sub razele arzătoare ale soarelui. Iar eforturile ei se văd, Alina având acum o siluetă de invidiat, cu musculatura bine definită şi cu multe kilograme în minus.

Cristi şi Alina au divorţat în noiembrie 2016, la notar, în Constanţa. Cei doi s-au cunoscut din 2003, pe vremea când fostul acţionar de la Dinamo era căsătorit cu Mihaela, prima nevastă. Cristi Borcea a fost scos din puşcărie, de la Poarta Albă, unde era închis în “Dosarul Transferurilor”, special pentru a semna actele de divorţ. 

Şi-a refăcut şi viaţa socială


    Alina, alături de  prietenele sale
Alina, alături de prietenele sale

Dacă în ultimul an petrecut în România Alina Borcea a stat mai mult în casă, dorind să fie o prezenţă cât mai discretă în peisajul monden al Capitalei, acum a schimbat totul radical.  De când a ajuns la Miami, blonda nu mai are obiceiurile din -România.

Nu refuză invitaţiile în oraş ale prietenilor, cu care iese din ce în ce mai des, se distrează şi se simte bine în compania lor. 

image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net