Femeile din viaţa lui Ştefan Stan au devenit prietene la cataramă - EXCLUSIV

Mihaela Soare, mama artistului
Mihaela Soare, mama artistului

Relaţia dintre Ştefan Stan şi iubita lui, Diana, devine tot mai serioasă. Cântăreţul deja i-a prezentat-o mamei pe frumoasa brunetă, alintată Didi, şi fata a fost din prima acceptată.

Actuala iubită a reuşit acolo unde fosta, Andreea Mantea (27 de ani), a dat greş - să înmoaie inima exigentei „soacre”. De altfel, în urmă cu un an, după ce s-a despărţit de Ştefan Stan (37 de ani), Mantea declara că unul dintre motive a fost relaţia tensionată pe care o avea cu mama acestuia. „Mi-a spus că de când m-a văzut nu a putut să mă sufere şi să-i las băiatul în pace, spunea Andreea.


    Mihaela Soare, mama artistului
Mihaela Soare, mama artistului

Şi eu i-am cunoscut ei toată familia

„E o femeie falsă, mincinoasă, mă înjura pe la toate colţurile”, a povestit la rândul ei Mihaela Soare, mama cântăreţului.  Iată că Didi (27 de ani) nu are asemenea probleme, iar prima relaţie serioasă a lui Ştefan Stan, de după Mantea, decurge în linişte şi pace. Cântăreţul e mândru că cele două femeie din viaţa lui se plac. „Se înţeleg minunat, sunt foarte bune prietene. Şi eu i-am cunoscut toată familia, sunt oameni simpli, minunaţi. Ne potrivim în toate, deşi suntem temperamental opuşi. Sunt foarte implicat, dar şi libertin. Mă bazez pe încredere”, a spus Ştefan Stan, pentru Click!

cub camelia șucu (1) png
cub lia bugnar theo rose png
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
cub ioana nastase png
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
Kirstie Alley jpg
cub emma corrin png
ispite masculine insula iubirii sezonul 6 jpg
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
lia bugnar anghel damian theo rose foto CANCAN (2) jpg
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
profimedia 0742415693 jpg
FotoJet jpg
Kanye West
Kirstie Alley jpg