Femeile îl adorau pe Adrian Fetecău, din trupa ”Vouă”. Iată cum arăta acum 36 de ani!


    Trupa ”Vouă” sărbătorește 36 de ani de la primul spectacolfoto: arhivă personală
Trupa ”Vouă” sărbătorește 36 de ani de la primul spectacolfoto: arhivă personală

Membrii trupei „Vouă” sărbătoresc joi, 8 martie, 36 de ani de la primul spectacol, prilej pentru actorul Adrian Fetecău (60 de ani) să depene amintiri, dar și să deschidă albumul cu fotografii. Sudentele erau leșinate după el, și nici nu e de mirare, căci pe atunci arăta ca un fotomodel, tras ca prin inel.

În martie 1982, Adrian Fetecău (60 de ani), pe atunci student în ultimul an la Facultatea TCM a Institutului Politehnic din București, înființa trupa Vouă. Numele vine de la o piesă a formaţiei orădene ”Metropol”,  pe care Adrian o urmărise la Sala Polivalentă cu vreo trei ani înainte.

Primul spectacol al trupei a avut loc în seara zilei de 8 Martie 1982, în sala de lectură a căminului de fete de la Facultatea de Drept, cei 13 studenți  care au susținut un show de muzică, umor și poezie fiind aplaudați de 250 viitoare "cadre judiciare".

Aşa a început "aventura Vouă" care a consemnat, până în decembrie 1989, 600 de spectacole! Apoi au urmat alte două formule ale trupei, cu numeroase apariţii TV, după care, din 2010, Vouă a revenit la "uneltele iniţiale", realizând, din nou, spectacole muzical-umoristice în toată ţara, în faţa spectatorilor de toate vârstele. Umorul promovat a rămas unul de calitate, Adrian Fetecau subliniind că “la spectacolele noastre părinţii pot veni cu copiii".


    Adrian Fetecău, într-o imagine de la începuturile trupei ”Vouă”foto: arhivă personală
Adrian Fetecău, într-o imagine de la începuturile trupei ”Vouă”foto: arhivă personală

Grupul Vouă nu a pierdut contactul cu mediul studenţesc în care s-a format, având în ultima perioadă reprezentaţii în faţa tinerilor universitari din Iaşi (de două ori), Timişoara, Craiova, Bucureşti. Pe 8 Martie anul acesta, trupa va fi prezentă pentru a patra oara într-un an şi jumătate în campusul universitar din Suceava, sărbatorind astfel "prin muncă 36 de ani de la înfiinţare!

“Sunt bucuros că, deşi vremurile s-au schimbat, Grupul Vouă prinde fără nicio problemă la tinerii studenţi, copiii celor care veneau să ne urmărească «şopârlele» în anii '80. Am reînnoit trupa, iar momentele noastre teatrale sunt mai proaspete ca oricând, deşi nu ne înscriem în curentul actual al vulgarităţii care domina apariţiile celor care au impresia că au umor! Mai mult deschidem spectacolele cu un moment special dedicat Anului Centenar pe care puteţi să-l urmăriţi pe pagina noastră de Facebook «Compania Teatrală Vouă»", ne-a povestit Adrian Fetecău.

Din formula de început a Grupului Vouă, alături de Adrian Fetecău mai activează Ovidiu Mihăilescu şi Dan Caramihai care asigură momentele muzicale ale spectacolelor, ceilalţi (Andrei Necula, Vlad Jipa, Jean Lemne şi Florin Nan) fiind actori profesionişti! La reprezentaţiile din Bucureşti participă şi binecunoscuta actriţa Marilena Chelaru.

Horoscop dragoste webp
FotoJet (2) jpg
foto1 copii crisanB jpg
Anca Dinicu  jpg
harry si meghan jpg
andreea antonescu jpg
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
Razvan Popescu slab jpg
Florica Boboi Chefi la cutite Foto Antena 1 jpg
Razboi in Ucraina FOTO Profimedia
image
image
image
image
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg
andreea antonescu jpg
Dwayne Johnson jpg
andreea esca 6 png
cub maria constantin animat gif