Femeile lui Borcea se «bat» pe pușcăriaș de Sărbători! Mihaela și Valentina nu vor să-l împartă

Ultima actualizare:

    Mihaela Borcea şi Valentina Pelinel vor ca fostul boss de la Dinamo să petreacă de Crăciun alături de ele
Mihaela Borcea şi Valentina Pelinel vor ca fostul boss de la Dinamo să petreacă de Crăciun alături de ele

Se pregătesc să împodobească bradul şi umblă după cadouri. Anul acesta nu-l aşteaptă pe Moşul acasă, ci pe Borcea. Femeile din viaţa marelui crai dâmboviţean speră ca acesta să obţină o permisie de Sărbători şi să se împartă între ele, altfel se vor întrece în coşuri cu bunătăţi la poarta penitenciarului Jilava, sau la spital, dacă afaceristul nu-şi rezolvă problemele de sănătate.

Toate îl vor pe Borcea! Alina Vidican (32 de ani) a acceptat cu greu să divorţeze de Cristi Borcea (46 de ani), bărbatul căruia i-a dăruit doi copii şi pentru care s-a tatuat din dragoste. În timp ce fosta doamnă Borcea îşi vindecă rănile peste Ocean, în America, bătălia se dă acum între Valentina Pelinel şi Mihaela Borcea (46 de ani), prima soţie a lui Borcea.

Pe vremea când se afla în libertate, afaceristul a reuşit imposibilul şi anume să-şi împrietenească fosta nevastă cu actuala, care-i fusese amantă. Chiar dacă Alina i-a destrămat Mihaelei căsnicia, cele două “pozau” în prietene şi partenere de afaceri de dragul lui Cristi. Astfel de imagini nu vom vedea însă prea curând între actuala iubită a lui Borcea, Valentina Pelinel (36 de ani) şi Mihaela. Click! a scris pe larg despre întâlnirea dintre cele două la un eveniment organizat la Palatul Bragadiru. Nu şi-au spus nici un cuvânt şi nu s-au privit în ochi. Acum, amândouă speră ca omul de afaceri, încarcerat la Jilava, să obţină o permisie şi să petreacă Sărbătorile acasă… la ele.


    Pelinel are cu Borcea  un băieţel, pe Milan  Cristian (6 luni)
Pelinel are cu Borcea un băieţel, pe Milan Cristian (6 luni)

“Sperăm să ne fie alături de Sărbători! Tati este cel mai bun. Am vorbit la telefon de ziua mea cu el. Sunt regrete că nu am fost împreună, nu este ziua perfectă că nu este lângă noi, dar e cu sufletul. Nu m-am mutat încă în vilă, o să mă mut în casa familiei, a  bărbatului meu, aşa este şi normal. Sunt fericită, aş putea fi şi mai fericită dacă el ar fi lângă noi. Faţă de anul trecut, am mai mult pentru că îi am pe Milan şi pe Cristi”, ne-a declarat Valentina.


    Din prima căsnicie,  Borcea are trei copii:  Patrick (19 ani) şi  gemenii Angelo şi  Melissa (11 ani)
Din prima căsnicie, Borcea are trei copii: Patrick (19 ani) şi gemenii Angelo şi Melissa (11 ani)

Şi Mihaela îşi vrea fostul bărbat şi tatăl celor trei copii aproape de Sărbători. “Merg la Cristi, îl vizitez, însă în ultima perioadă nu am fost pentru că se ştie foarte bine că nu stă prea bine la capitolul sănătate, dar ne rugăm pentru el. Sperăm ca de Sărbători să îl lase acasă, să petreacă alături de familie. Nu ştiu dacă o să fie alături de noi, sperăm din suflet asta!”, ne-a spus fosta lui soţie. Borcea va avea ceva cadouri de pregătit, având în vedere că are şapte copii cu patru femei. Mellisa (13 ani), fata pe care o are cu Mihaela, are o dorinţă mare de Crăciun. “Moşul mi-a adus dulciuri. Îmi doresc ca de Sărbători cadoul meu să fie dedicat tatălui meu şi anume să fie sănătos. Am vorbit săptămâna trecută cu el şi mi-a spus că mă iubeşte şi eu i-am zis la fel că îl iubesc”.

Deocamdată, Borcea a fost scos din Penitenciarul Jilava, unde execută pedeapsa primită în Dosarul Transferurilor, şi internat, sub pază, la Secţia de ortopedie a Spitalului Floreasca, pentru probleme la un picior.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net