Ferma 2019. Jorge a fost eliminat de Silviu Țolu și s-a întors la familia sa

Ultima actualizare:

    Jorge a fost eliminat de la Ferma
Jorge a fost eliminat de la Ferma

În ediția de joi, 14 februarie, la "Ferma" s-a dat un nou duel bărbătesc. După ce l-a învins pe Emil Rengle în edițiile trecute, Jorge a fost pus din nou în fața unui nou adversar. De data aceasta, Silviu Țolu s-a dovedit a fi "o nucă prea tare" pentru cântăreț, așa că Jorge a trebuit să se recunoască învins.

Numărul băieților de la "Ferma" se împuținează pe zi ce trece. Dacă săptămâna trecută, Emil Rengle a plecat acasă, de această dată, Jorge a fost nevoit să lase așezarea din Munții Semenic pentru a se întoarce acasă la familia sa. 

Jorge a fost propus la duel de către concurenți, iar acesta l-a ales drept oponent pe Silviu Țolu, iubitul lui Lili Sandu. Acesta din urmă a avut avantajul de a-și alege tipul de probe și a mizat pe forță și l-a ales ca antrenor pe Remus Boroiu, în timp ce solistul a avut-o alături pe Ioana Filimon, foarte vocală pe parcursul rundelor.

Silviu l-a învins pe Jorge și și-a păstrat dreptul de a rămâne în emisiune
Silviu l-a învins pe Jorge și și-a păstrat dreptul de a rămâne în emisiune

Cei doi băieți au avut nevoie de doar două probe, căci Silviu le-a câștigat pe ambele, nu fără un efort titanic. 

Jorge, la cuțite cu Claudia Pavel

După ce Cream şi Brigitte au intrat în conflict deschis săptămâna trecută, cântăreaţa fiind acuzată că a fost amanta soţului celei din urmă, de data aceasta a izbucnit un nou scandal. Protagonişti sunt Jorge şi Cream, care, deşi lucrează în aceeaşi breaslă, la Fermă nu s-au înțeles deloc bine.

Jorge a fost jignit de Claudia Pavel în ediţia de miercuri seară de la “Ferma”, după ce săptămâna trecută artista a fost cea care şi-a auzit vorbe grele. Artistului pare să nu-i fi picat deloc bine faptul că - până atunci cea pe care o considera prietena lui – a început să-l vorbească pe la spate. Caludia Pavel a fost deranjată că deşi este în postura de fermier şef, Jorge nu prea o ascultă, aşa că l-a numit “diavol”. A continuat să-l ia peste picior şi să spună că nu este bărbat, ci femeie şi în consecinţă colegii ar trebui să-i dea o fustă. De asemenea, într-o discuţie i s-a adresat cu apelativul “Georgeta”, poate și pentru faptul că el gătea și pregătea masa la “Fermă”. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net