Ferma 2019. Kamara l-a eliminat pe Silviu Țolu din competiție

Ultima actualizare:

    Duel între Silviu Țolu și Kamara la Ferma!Foto: Arhivă personală/ Colaj Click
Duel între Silviu Țolu și Kamara la Ferma!Foto: Arhivă personală/ Colaj Click

Un nou duel la Ferma! Joi, 18 aprilie, Silviu Țolu și Kamara au fost concurenții care s-au luptat pentru locul lor din Fermă, după ce, de-a lungul timpului petrecut în competiție, cei doi s-au tot confruntat cu diverse neînțelegeri.

Ferma a avut parte de o nouă eliminare în seara de joi, 18 aprilie, duelurile fiind cele mai de temut probe ale show-ului de la Pro TV. Concurenții sunt din ce în ce mai calculați în privința strategiilor pe care și le fac, schimbându-le și gândindu-le în așa fel încât acestea să le asigure cu certitudine locul în marea finală. Deși duelurile devin din ce în ce mai grele, Ferma nu se golește așa de ușor, având în vedere că producătorii emisiunii aduc noi participanți în emisiune.

Duel între Silviu Țolu și Kamara

Săptămâna aceasta fermierul șef este Cătălin Zmărăndescu, iar la duel a fost propus Silviu Țolu, care s-a gândit bine înainte să își aleagă rivalul pentru marea confruntare. Iubitul lui Lili Sandu mai are experiență cu duelurile, reușind să îl scoată pe Vali Bărbulescu din emisiune în urma „luptei din ring”, la care și-a ales proba de forță la momentul respectiv. Acesta l-a ales pe Kamara la duel, având în vedere că cei doi au avut parte de animozități de-a lungul emisiunii.

Silviu Țolu și Kamara s-au duelat pentru un loc în Fermă
Silviu Țolu și Kamara s-au duelat pentru un loc în Fermă

De data aceasta nu a mai fost el cel care a avut dreptul să aleagă profilul probei, însă Kamara a ales tot forță, simțindu-se apt să își învingă contracandidatul în acest mod. Pentru Kamara a fost a doua oara când a pășit în „arena” duelului, însă Silviu a reușit să îl depășească în acens sens, seara de joi fiind a treia oară când acesta a trecut prin „focurile” duelului.

Cel care a reușit să câștige cele mai multe probe a fost Kamara, care a luptat în continuare pentru băiețelul lui, Leon, așa cum se arată și pe tricoul acestuia mereu când intră la duel.

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net