Fetelor, aţi dat degeaba bani pe silicoane!

Conştiente că un bust perfect, asemenea vedetelor de la Hollywood, le asigură succesul atât în viaţa personală cât şi în carieră, vedetele s-au năpustit la cabinetul medicului estetician pentru a-şi pune implanturi cu silicon.

Din păcate, multe dintre fete au devenit victimele bisturiului, căci, atunci când s-au privit în oglindă, şi-au dat seama că rezultatul intervenţiei chirurgicale nu este cel scontat.

Deşi mâna esteticianului poate repara cu succes ceea ce Mama Natură a omis să dăruiască, iată că forma silicoanelor depinde foarte mult de forma sânului natural, aşa că unele fete au aruncat banii pe apa sâmbetei: „Aspectul implanturilor depinde foarte mult de poziţionarea iniţială a sânilor, de forma toracelui şi de modul în care s-au dezvoltat canalele galactofore. Dacă sânii naturali sunt depărtaţi, aşa vor arăta şi implanturile, este o problemă care nu are cum să fie corectată chirurgical", ne-a explicat chirurgul estetician George Ciolacov.

Loredana Chivu, fetele de la Cheeky Girls, Anda Adam, Aminata şi Jojo se numără printre ghinionistele care au plătit degeaba bani grei pentru un bust voluptuos.

FotoJet jpg
Anamaria Prodan jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Reghe, botez Liam jpg
ferentz iohannis  jpg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
Ilan Şor FOTO EPA/Doru Dumitru
Intrarea în muzeul CIA / Foto CENTRAL INTELLIGENCE AGENCY
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg