Fetiţa fără mâini de la "Românii au talent" îşi ia apartament

Ultima actualizare:

    Blocul este în construcţie, urmând să fie gata în circa două luniFoto: Dorin Constanda
Blocul este în construcţie, urmând să fie gata în circa două luniFoto: Dorin Constanda

Până la urmă, lucrurile se aşază încet, încet, în viaţa câştigătoarei „Românii au talent” din acest an, Lorelai Moşneguţu (15 ani). Banii de la PRO TV i-au intrat recent în cont, astfel că, împreună cu mama ei, au început căutările pentru o nouă locuinţă, în Bucureşti. Săptămâna aceasta au găsit ceva pe gustul lor şi au semnat deja actele pentru avans.

Încă din seara de 2 iunie, când a câştigat concursul „Românii au talent” şi premiul de 120.000 de euro, Lorelai a mărturisit, emoţionată, că ar vrea să-şi ia un apartament cu două camere în Bucureşti. Elevă în clasa a VIII-a în Târgovişte, micuţa visează să urmeze liceul pedagogic în Capitală şi să se mute aici împreună cu sora şi cu mama ei adoptivă. „Aş vrea un apartament pe lângă Gara de Nord, la etajul unu, că poate se mai strică liftul”, spunea atunci Lorelai. 


    La începutul lui iunie a câştigat “Românii au talent”Foto: Dorin Constanda
La începutul lui iunie a câştigat “Românii au talent”Foto: Dorin Constanda

Luna trecută, chiar de ziua ei, banii câştigaţi i-au intrat în cont (100.000 de euro, după impozitare), astfel că a început căutările. După câteva vizionări, zilele trecute şi-a găsit locuinţa perfectă. Este în Popeşti-Leordeni, la doar 100 de metri de staţia de metrou Dimitrie Leonida, într-o zonă liniştită, cu multe magazine şi viluţe. Apartamentul e situat la parter, are 50 de metri pătraţi, două camere decomandate şi o grădină de 100 de metri pătraţi. Blocul este nou, în curs de amenajare, urmând să fie gata în câteva luni.


    Fotografii: Dorin Constanda
Fotografii: Dorin Constanda

„Gata, îl luăm. Mergem să semnăm pentru avans. Sper să facem brăduţul aici de Crăciun”, spune mama Vio, asistentul maternal care a înfiat-o pe Lorelai. Micuţa trecea dintr-o cameră în alta aproape ţopăind de fericire. „Camera mea va fi lila. Pe uşa de la intrare vreau să gravez numele tuturor celor care m-au ajutat să ajung aici, de la echipa „Românii au talent”, juriu, producători, până la Mirabela Dauer, Luminiţa Anghel, Maria Ciobanu şi alţi prieteni de suflet. Mobila va fi una personalizată, pentru nevoile mele, eu având 1,20 metri înălţime. La curte nici nu visam până acum, dar aşa ne vom putea lua şi căţel, vom pune un balansoar, flori şi pitici de grădină”, mărturiseşte Lorelai. 


    Au semnat deja actele pentru avansFoto: Dorin Constanda
Au semnat deja actele pentru avansFoto: Dorin Constanda

Apartamentul costă 57.000 €. Alte mii de euro vor merge pe taxe notariale şi mobilă. Mama Vio ţine să precizeze că va dona o parte din bani, aşa cum a promis, către o fundaţie care se ocupă de copiii cu dizabilităţi. „Se zice că nu ai parte de banii nemunciţi, câştigaţi în concursuri. Dar credeţi-ne că aceşti bani chiar au fost munciţi. Iar Lorelai are nevoie de acest ajutor în viaţă”, spune Viorica Pârvan.

Laura Bretan le-a făcut cadouri celor dragi

simeon stalpnicul png

Câştigătoarea ediţiei de anul trecut, Laura Bretan, a donat cea mai mare parte a banilor unor asociaţii care oferă ajutor orfanilor şi persoanelor fără adăpost, o premieră în istoria show-ului „Românii au talent”, anunţă fanatik.ro. Din ce i-a rămas, a făcut cadou familiei o vacanţă de vis în Canada şi şi-a cumpărat mărunţişuri: îmbrăcăminte, câteva poşete şi un telefon de ultimă generaţie. 

Adrian Ţuţu, câştigătorul primului sezon, a investit premiul în muzică

simeon stalpnicul png

Înainte de a se înscrie în concurs, câştigătorul primului sezon al emisiunii „Românii au talent”, Adrian Ţutu, improvizase un mini-studio în Focşani. Visa la o carieră în muzică, astfel că timp de trei ani a încercat să-şi facă un nume în Bucureşti. Iar banii s-au evaporat rapid. „Am preferat să bag banii câştigaţi din muzica înapoi în muzică, am preferat în loc de o casă să-mi fac aproape toate videoclipurile pe care probabil deja le ştiţi, să-mi plătesc piesele şi să-mi iau câteva haine să dau bine pe sticlă”, a spus el într-o postare pe Facebook, citat de Adevărul.

image
image
image
image
image
image
cub monica anghel png
cub randi png
cub andreea antonescu animat gif
cub carmen tănase png
lino golden instagram jpg
banner ana morodan png