Fiica Oanei Cuzino îi moşteneşte frumuseţea! Naomi este o adolescentă cochetă

simeon stalpnicul png
foto: arhiva personală

Oana Cuzino este una dintre cele mai frumoase vedete tv de la noi, iar fiica ei îi calcă pe urme la acest capitol. Naomi are 16 ani şi este o domnişoară cochetă care îşi face mama mândră. Cele două au fost protagonistele unei şedinţe foto de excepţie pentru coperta unei cunoscute reviste. Oana şi fiica ei au pozat pentru prima dată împreună pentru o publicaţie şi s-au descurcat de minune.

Oana Cuzino (47 de ani) şi fiica ei Naomi se înţeleg din priviri, iar din pictorialul pe care l-au făcut împreună e clar ca lumina zilei că cele două sunt foarte apropiate. Recent, vedeta Pro tv, care prezintă emisiunea "Ce se întâmplă doctore?", şi adolescenta au apărut pe coperta revistei Unica în care au acordat un interviu despre relaţia mamă-fiică. 

simeon stalpnicul png
Oana Cuzino şi fiica ei, NoemiFoto: Unica.ro

Vedeta Pro Tv a divorţat în toamna lui 2015 de tatăl fetiţei ei, omul de afaceri Yoav Stern după un mariaj lung.

"Eu şi Yoav am decis să încheiem civilizat cei 12 ani petrecuţi împreună ca soţ şi soţie. Am hotărât de comun acord să divorţăm, însă vom fi în continuare prieteni, confidenţi, părinţii copilului nostru. Naomi este un copil mare, care înţelege situaţia şi care ştie că se va bucura de la fel de multă dragoste şi timp petrecut alături de noi. Continuăm să ne respectăm reciproc, în virtutea faptului că am dezvoltat principii comune de viaţă, am clădit lucruri frumoase şi am crezut unul in altul. Mai mult decat orice cuvinte, aş vrea să închei cu motto-ul meu: Mergi mereu cu forţa înainte, dar nu-i uita pe cei care au crezut şi cred în tine”, a fost mesajul vedetei tv.

În urma separării, Oana Cuzino a rămas proprietara a 33 de hectare de teren pe care afaceristul le-ar fi cumpărat pe numele fostei soţii în urmă cu mai bine de zece ani. Pe atunci, cetăţenii străini nu puteau să achiziţioneze pământ în România. Tranzacţia a fost evaluată la momentul respectiv la 1,7 milioane de euro, dar, cum valoarea terenurilor a crescut, cele 33 de hectare înseamnă nu mai puţin de 8 milioane de euro.

Mihai Bendeac
niculina stoican   facebook jpg
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg
Angelina Jolie si Brad Pitt
Gigi Hadid și Kanye West
kanye west
grasime corporala
carte mihai morar dan negru png
Conducta petrol FOTO Shutterstock
Misiunea DART FOTO NASA/Johns Hopkins Applied Physics Lab
image
image
image
image
oana lis si a vandut verigheta pentru a i cumpara lui viorel un scaun cu rotile 8 size19 jpg
corina caragea jpg
kanye west
Angelina Jolie si Brad Pitt
Radu Dumitrescu  jpg
image png