Finala SURVIVOR România 2021. Cum se va desfășura și câți bani va lua câștigătorul

Ultima actualizare:

    Daniel Pavel, prezentatorul Survivor Româniafoto: Kanal D
Daniel Pavel, prezentatorul Survivor Româniafoto: Kanal D

A început numărătoarea inversă până la marea finală a reality-show-ului Survivor România 2021. Competiția din Republica Dominicană, difuzată de Kanal D, va avea ultimul act sâmbtă, 10 iulie, de la ora 20.00. Iată tot ce trebuie să știți despre finala Survivor!

La momentul actual, în show-ul care a debutat pe 9 ianuarie, la Kanal D, au mai rămas 5 concurenți: Faimoșii Zanni și Elena Marin și Războincii Maria, Andrei și Marius. În ediția difuzată duminică seara, prezentatorul Daniel Pavel a anunțat ce îi așteaptă pe concurenți în săptămâna finalei Survivor.

Finala Survivor 2021. Consiliile de joi și de vineri vor fi în direct

"Urmează o nouă etapă pentru voi. O săptămână dublată de intensitatea faptului că, ne apropiem de Marea Finală Survivor România 2021. Veți avea o săptămână cu jocuri diferite, inedite. O săptămână cu jocuri în care tot ceea ce ați arătat până acum, va trebui să arătați nu la dublu, ci de 10 ori mai intens, pentru că săptămâna viitoare avem semifinalele. De asemenea, consiliile vor fi în direct. Joi și vineri vom fi în direct cu dumneavoastră, iar sâmbătă, 10 iulie, vom avea Marea Finală Survivor România 2021. Sâmbătă, 10 iulie, vom afla care este adevăratul supraviețuitor, vom afla care este câștigătorul Survivor România", a spus gazda reality-show-ului, Daniel Pavel. 

Finala Survivor 2021. Câștigătorul va încasa 250.000 de lei

O altă veste importantă dată de Daniel Pavel duminică, în Consiliu, a fost aceea că foști concurenți ai sezonului al doilea al reality-ului vor fi prezenți în Republica Dominicană, pentru a-și susține favoriții în Marea Finală. Nu se știe încă numele concurenților care își vor revedea colegii, însă de la începutul competiției s-au perindat în jungla din Dominicană 41 de Faimoși și de Războinici. "La Marea Finală, în consiliu, se întorc foști concurenți Survivor România 2021", a anunțat Daniel Pavel.

Câștigătorul va fi ales de oamenii de acasă, iar acesta, unul dintre Războinici sau Faimoși, va pleca acasă cu premiul fabulos pus în joc, în valoare de 250.000 de lei. Primul sezon Survivor România a fost câștigat de solista Elena Ionescu.

Citește și:

EXCLUSIV Câți bani iau pe săptămână vedetele de la «Survivor». Topul celor mai bine plătiți "Faimoși'

INTERVIU Secretele lui Daniel Pavel, prezentator Survivor, fost ofițer de marină. De ce trăiește în Austria și cui duce dorul de acasă

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net