Fiul lui Costin Mărculescu, prima oară la Tv FOTO

Ultima actualizare:
Costin Mărculescu alături de iubita şi fiul său
Costin Mărculescu alături de iubita şi fiul său

Viaţa lui Costin Mărculescu s-a schimbat complet după ce a devenit părinte. Chiar dacă fiul său în vârstă de cinci ani a crescut până acum fără să ştie cine îi este tată, actorul încearcă să recupereze acum timpul pierdut.

În cadrul ediţiei de miercuri a emisiunii Acces Direct, Costin Mărculescu a avut parte de două premiere. A fost pentru prima dată când şi-a adus fiul în platoul unei emisiunii tv şi l-a prezentat tării, dar a şi stat faţă în faţă cu Mara Bănică, prietena sa de o viaţă, cu care s-a certat foarte rău după căsătoria cu Ela de la finalul anului precedent.

Mara şi Costin au fost faţă în faţă la Acces Direct
Mara şi Costin au fost faţă în faţă la Acces Direct

Viaţa lui Costin Mărculescu pare să fi intrat pe un făgaş normal. După ce ani de zile şi-a trăit tinereţea ca un trubadur şi părea că nimeni nu este în stare să-l cuminţească, o fostă iubită care a locuit în Australia în ultimii ani s-a reîntors în ţară împreună cu copilul lor, alintat Bibi de părinţi. După un test ADN care a confirmat legătura biologică dintre cei doi bărbaţi, micuţul a fost prezentat tatălui. Costin şi Samira s-au cunoscut în 2003, pe vremea când acesta avea o agenţie de modele şi tânăra era şi ea un manechin cunoscut. După ce Mărculescu a călcat strâmb, cei doi s-au despărţit, iar relaţia a fost reluată în 2008, când tânăra a rămas însărcinată. Cum proaspătul tătic era tânăr şi neliniştit, samira a plecat la familia ei în Australia unde a născut şi l-a crescut pe micuţ, departe de tatăl său natural. Acum însă Costin şi-a cunoscut băiatul şi se gândeşte intens la un viitor comun alături de cei doi.

Şi-a cerut scuze şi în faţa Marei Bănică

Scurtul mariaj cu Ela a fost momentul în care Mara Bănică şi Costin Mărculescu au devenit din cei mai buni prieteni, duşmani declaraţi cu plângeri penale formulate la Parchet. Atunci, jurnalista s-a supărat că a ajuns înaintea mirilor la Starea Civilă şi a scris pe pagina ei de socializare faptul că actorul şi soţia sa şi-au bătut joc de invitaţi. Ulterior Mara a dezvăluit faptul că Ella Mărculescu ar fi plecat de acasă după nuntă cu cadourile primite de cei doi proaspăt însurăţei, iar actorul a numit-o la acele momente "ordinara de Mara Bănică".


    Mara şi Costin au fost faţă în faţă la Acces DirectFoto Antena 1
Mara şi Costin au fost faţă în faţă la Acces DirectFoto Antena 1

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net