Fiul lui Kamara urmează să fie operat în străinătate: «Ni l-au pus în brațe și am plecat cu el acasă»

Ultima actualizare:

    Kamara își va duce fiul să se opereze în străinătateFoto Facebook
Kamara își va duce fiul să se opereze în străinătateFoto Facebook

Kamara a mărturisit că fiul lui, Leon, s-a născut cu câteva probleme medicale, însă doctorii nu au insistat ca el să mai rămână în spital pentru investigații. Fiul lui Kamara urmează să se opereze în străinătate, însă cu toate acestea, el se simte din ce în ce mai bine.

Kamara ia în considerare să își ducă fiul pentru operație în Canada sau în Germania. Face zilnic kinetoterapie și ergoterapie. Artistul a mărturisit că fiul lui este foarte special și plin de viață, iar dacă va avea talent muzical, el îl va susține cu tot ce va putea în acest sens.

„E bine, evoluează frumos. Trebuie să facă și o operație în străinătate, rizotomie dorsală, pentru a-l ajuta să meargă mai repede. Încă nu am stabilit unde, avem în discuție Canada sau Germania. El face kinetoterapie zilnic și ergoterapie. E un băiat deosebit, super inteligent, plin de viață. Are o ureche muzicală extraordinară, prinde piesele foarte repede. Dacă va avea talent în domeniu, îl voi susține imediat'”, a declarat Kamara pentru Libertatea.ro.

Kamara a povestit despre sarcina Oanei și complicațiile întâlnite

„Oana trebuia să nască prin cezariană. Un doctor iresponsabil de la Spitalul Municipal din Constanța a obligat-o să nască natural, înainte de termen, la opt luni, deși nimic nu indica faptul că venise momentul. Nu i se rupsese apa, nu avea contracții. Eu nu eram în țară, iar Oana plecase cu sora ei și cu cumnatul la mare, pentru o zi. Acolo s-a întâmplat totul. Ea s-a prezentat la spital doar pentru că avusese o sângerare”, a continuat Kamara.

Oana, femeia de care s-a despărțit de câteva luni și care încă îi este soție, a fost nevoită să nască la 8 luni. Deși nu avea voie să nască natural, doctorul a insistat să-l aducă pe Leon pe lume fără să recurgă la cezariană.

„Nu avea voie să nască natural, pentru că e mică în bazin, iar doctorul care-i monitorizase sarcina în București îi interzisese acest lucru. Acel doctor iresponsabil din Constanța a obligat-o să rămână în spital și a lăsat-o singură să nască natural, cu moașa. Ei i-au rupt apa, ei i-au făcut injecție pentru dilatare și o incizie. Ea le-a spus că nu are voie să nască natural, dar doctorul a insistat. Leon avea trei kilograme când s-a născut și i-au dat nota 9. Cum să-i dai nota nouă unui copil născut la 8 luni, căruia i-ai forțat nașterea? El era perfect sănătos. Născut la 8 luni, nu l-au pus la incubator. I l-au lăsat Oanei în salon. A fost pusă să se mulgă într-o cană și apoi să îl alăpteze. Leon a făcut o detresă și abia apoi l-au pus la incubator, ceea ce trebuiau să facă de la început, pentru că plămânii săi nu erau suficient de dezvoltați”, a continuat el, pentru sursa citată anterior.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net