Florin Piersic a împlinit 85 de ani. S-ar fi bătut cu Nicu Ceaușescu pe dragostea Annei Széles

Ultima actualizare:

    Florin și Annafoto: arhivă
Florin și Annafoto: arhivă

Florin Piersic a ajuns la frumoasa vârstă de 85 de ani și se poate mândri că este unul dintre cei mai iubiți actori de la noi, cu o carieră extraordinară și o poveste de viață palpitantă. Una dintre legendele care a circulat pe vremea lui Ceaușescu a fost legată de bătaia dintre marele actor și ”Prințișorul” Nicu Ceaușescu. Motivul? Dragostea Annei Széles!

Florin Piersic, care a împlinit vârsta de 85 de ani pe 27 ianuarie, a fost iubit de numeroase femei. Una dintre marile sale iubiri, încununată chiar cu un mariaj, a fost cea trăită alături de Anna Széles. S-au cunoscut pe platourile de filmare. ”De fapt l-am cunoscut la probele pentru filmările de la pelicula „La vârsta dragostei”. Am devenit amici, prieteni buni, abia după mai mult timp ne-am apropiat. Iar din momentul în care am fost împreună n-au trecut mai mult de patru luni şi ne-am şi căsătorit”, declara pentru Click! actrița de origine maghiară. În anii 80, circula o poveste incredibilă despre un incident dintre marele actor și Nicu Ceaușescu, fiul dictatorilor. Cei care au trăit acele vremuri povestesc că a existat o relație între Nicușor și Anna Szeles, iar acest lucru a ajuns și la urechile lui Florin Piersic, care era foarte gelos. Mai mult, din acest motiv se vorbea în Epoca de Aur că Florin Piersic și Nicu Ceaușescu s-au luat chiar la bătaie. Incidentul lor a fost de notorietate și s-a vorbit de el chiar la postul de Radio Europa Liberă. Unii spun că Nicu Ceaușescu ar fi încercat să-i facă mari probleme lui Florin Piersic, însă l-a salvat faptul că era unul dintre cei mai iubiți actori de la noi, iar oamenii l-au susținut. 

Cu șarmul său a cucerit numeroase femei 

Cu toate că era foarte gelos și s-a bătut pentru drgostea Annei, cu care s-a căsătorit între anii 1976 şi 1985, iată că Florin Piersic nu i-a fost fidel. El a trăit în continaure și alte povești de dragoste cu femei celebre! Printre ele s-a numărat și actrița Gabriela Wagner. „Relaţia mea de dragoste cu Florin Piersic a durat din 1974, când eram studentă la IATC, şi până în anul 1983, când l-am cunoscut pe tatăl copiilor mei, omul de afaceri Marcel Werner. Am fost foarte îndrăgostiţi unul de altul, fără să fim într-o relaţie secretă. Din contră, eram împreună foarte pe faţă, dar încercând să nu lovim alte sentimente. Dar viaţa bate filmul şi am pornit pe un alt făgaş“, spunea în urmă cu mai mulţi ani Gabriela Werner. Vorbind despre „alte sentimente“, actriţa se referea evident la Anna Széles, care era în acte soția lui Florin. O altă relație cu năbădăi de-a actorului a fost cea cu Angela Similea, care s-a consumat tot în perioada în care acesta era căsătorit cu Anna Széles.   

Ce pensie încasează Piersic la 85 ani 

La 85 de ani, Florin Piersic încasează o pensie modică după 60 de ani de carieră. Conform unei analize făcută de jurnalista Loredana Ștefu, la Antena 3, marele actor încasează de la statul român o pensie de numai 2.000 de lei. La aceasta se adaugă o indemnizație lunară de la Uniunea Teatrală în valoare de 2.700 de lei, în total 4.700 de lei. În rândul pensiilor mari iese în evidență Alexandru Arșinel, care e categoric în fruntea listei cu un venit de 7.000 de lei. Actorul are 4.000 de lei pensie de la stat, alături de pensia de revoluționar, care ajunge la peste 3.000 de lei. 

image
image
image
image
image
image
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net