Florin Piersic, despre zvonurile că ar fi murit: „Stați liniștiți, sunt VIU”


    Florin Piersic e bine, sănătos, acasă
Florin Piersic e bine, sănătos, acasă

Florin Piersic (84 de ani) a venit cu o reacție genială după ce s-a zvonit în ultima perioadă că a murit. Simpaticul actor îi asigură pe toți că e mai viu ca niciodată și că se odihnește „nu cu floarea în gură”, ci bine-mersi acasă, în autoizolare, ca noi toți.

„Măi copii! Eu am înțeles că virusul ăsta atacă plămânii, nu capul! Sună telefonul ca la foc și sunt întrebat:" Dom' Florin e adevărat că ați murit? Scrie în internet că să vă odihniți în pace!".Păi de odihnit, mă odihnesc eu forțat de virus, da' nu mă odihnesc cu floarea în gură!”, a scris pe Facebook, cu umoru-i caracteristic, Florin Piersic.

Actorul nu mai apăruse în spațiul public în ultima perioadă, dar și-a motivat acum gestul, spunânc că, în situația dată, nu prea a fost potrivit. „E adevărat că în situația asta grea pentru mulți am găsit că e bine și frumos să nu ies și eu pe internet sau tv să vă dau tot felul de sfaturi, că știti voi, fiecare, ce aveți de făcut. Eu mă gândesc la voi cu speranța că va veni sper cât mai curând ziua în care ne vom privi din nou în ochi, iar zilele astea vor rămâne în urmă ca un vis urât. Mă gândesc cu mare tristețe la toți cei care au de suferit și vă îmbrățisez cu toata dragostea mea pe voi, cei care vă gândiți la mine. Mereu al vostru, VIU, Florin Piersic”.

zodia singura de sarbatori jpg
FotoJet jpg
cub cristina spatar png
Nicolae si Elena Ceausescu jpg
cub catalin botezatu dubai png
foto sex jpeg
Parcare cu panouri solare FOTO Shutterstock
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
image
adevarul.ro
image
image
image
image
george clooney amal jpeg
2 bd IMG 8130b jpg
cub catalin botezatu dubai png
cub cristina spatar png
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
dorobantu mana jpg