Folcloristele-s divine, chiar şi-n hainele civile

simeon stalpnicul png
Irina Loghin se plimbă prin Herăstrău în geacă de fâş şi în pantaloni de trening

Pe scenă cântă în ii vechi de peste 100 de ani, catrinţe şi opinci, însă solistele de muzică populară au şifonierul burduşit şi cu rochiţe cumpărate din mall sau lucrate pe comandă, în care strălucesc la evenimentele mondene. Iar în vacanţe, preferă ţinutele sport, în care uneori cu greu le recunoşti. Saveta Bogdan şi Elena Merişoreanu au făcut furori în hainele scumpe, deunăzi, la o petrecere cu ştaif.

Saveta Bogdan (72 de ani) şi Elena Merişoreanu (69 de ani) au fost numai un zâmbet, sâmbătă seara, la petrecerea organizată de Luis Lazarus (51 de ani), de ziua lui de naştere, iar ţinutele lor de seară, sclipicioase, i-au lăsat fără suflare pe invitaţi. Cele două artiste ne-au vorbit despre vechea lor prietenie: „Suntem două ardelence, care cutreieră lumea în lung şi-n lat. Ne cunoaştem de când eram nemăritate. Şi eu am 44 de ani de căsătorie, aşa că vă daţi seama de când ne ştim. Sunt de la 16 ani în Capitală”, ne-a spus, cu zâmbetul pe buze, Elena Merişoreanu, născută în Satul Paroseni, în sudul judeţului Hunedoara.

simeon stalpnicul png

În schimb, Saveta Bogdan, născută în Sângeorz-Băi, susţine că şi-a mutat reşedinţa în Capitală de 53 de ani. Nu cântă în turnee împreună, însă se intersectează adesea la aceleaşi petreceri sau la posturi tv. „Avem în comun faptul că am participat amândouă la reality- show-uri, eu la „Ferma Vedetelor”, unde am fost şi anul trecut, iar Elena, la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, ne-a declarat Saveta.

Elena ne-a mai dezvăluit ce surprize le pregăteşte fanilor: „Săptămâna viitoare imprim piese noi cu fraţii Advahov de la Chişinău, apoi voi fi la Făgăraş. Cu sănătatea nu stau prea bine, am probleme cu piciorul, dar pot dansa. După ce că am fost operată de două ori, aseară am fost pe lângă Focşani şi când am coborât de pe scenă am făcut entorsă la picior. Dar sunt bine”. Saveta, care are 56 de ani de carieră, de-abia aşteaptă să plece, în luna mai, la fiica ei, stabilită în America. Click! vă prezintă însă fotografii şi cu colegele lor de breaslă, în ţinutele de vacanţă sau de petreceri. Maria Dragomiroiu (62 de ani) preferă să îmbrace tricouri, pantaloni de camuflaj şi adidaşi,  Sofia Vicoveanca (76 de ani) adoră puloverele călduroase şi fustele lungi, iar Cornelia Rednic  (42 de ani) îşi etalează talia în rochii mulate pe trup. Cât o priveşte pe Irina Loghin (79 de ani), care zilnic se plimbă câte cinci kilometri prin Herăstrău, alege să îmbrace, în anotimpul friguros, o geacă de fâş, pantaloni de trening şi adidaşi. 

cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
FotoJet (1) jpg
andreea mantea 2 JPG
image png
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
Camilla Parker si Regele Charles jpeg
Șoșoacă la protestul AUR Piața Victoriei 2 octombrie 2022 FOTO Inquam Photos Octav Ganea
Liderul Ceceniei Ramzan Kadirov FOTO Profimedia
image
image
image
image
colaj silvia dumitrescu jpg
Andie Macdowell a defilat pe podium jpg
Coolio SURSA FOTO Facebook jpg
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub micutzu animat gif