FOTO Bogdan Stanoevici a fost incinerat la Crematoriul Vitan-Bârzești. Doar familia a participat la ceremonie

Doar membrii familiei au fost prezenți sâmbătă la Crematoriul Vitan-Bârzești
Doar membrii familiei au fost prezenți sâmbătă la Crematoriul Vitan-Bârzești

Actorul Bogdan Stanoevici, care s-a stins din viață pe 12 ianuarie, la 62 de ani, cu doar 10 zile înainte de ziua sa de naștere, a fost incinerat sâmbătă, la crematoriul Vitan-Bârzești din Capitală.

Prietenii și cei care l-au iubit pe Bogdan Stanoevici și-au putut lua rămas-bun de la el vineri, 15 ianuarie, căci actorul a fost depus la Capela Cimitirului Bellu. Ulterior, a fost incinerat, în cursul zilei de sâmbătă la crematoriul Vitan-Bârzești, potrivit dorinței sale.

Ceremonia a fost una restrânsă, la ea participând doar membrii familiei lui Bogdan Stanoevici și câțiva prieteni apropiați. Copleșite de durere, au venit în curtea crematoriului Vitan-Bârzești cu puțin înainte de ceremonia propriu-zisă. La scurt timp după ora 12, au părăsit locul, au urcat în mașini și s-au îndreptat spre casă. 


    Doar membrii familiei au fost prezenți sâmbătă la Crematoriul Vitan-Bârzești Sursă foto: Blitz!/Click!
Doar membrii familiei au fost prezenți sâmbătă la Crematoriul Vitan-Bârzești Sursă foto: Blitz!/Click!

Bogdan Stanoevici a murit marți (12 ianuarie), la vârsta de 62 de ani. Era internat la Terapie Intensivă, la Institutul C C Iliescu din București. Inițial a fost depistat cu COVID-19 și internat la Spitalul Sf. Pantelimon, dar starea sănătății sale s-a agravat din cauza unei infecții nosocomiale căpătată în spital. Moartea lui Bogdan Stanoevici i-a șocat pe cei care au urcat pe scenă alături de el. Mai mulți actori au transmis mesaje îndurerate, printre aceștia fiind și Monica Anghel, dar și buna prietenă a lui Bogdan, actrița Alexandra Velniciuc.

Aleandra Velniciuc și Bogdan Stanoevici au fost colegi și prieteni
Aleandra Velniciuc și Bogdan Stanoevici au fost colegi și prieteni

 ”Drum lin, Motecutza! Am jucat cu Bogdan Stanoevici timp de 9 ani. În ultimii 5 ani ne-am petrecut și vacanțele împreună. A fost un Om Bun. Mulți l-ar putea cataloga drep rebel. Era! Teribilist. Așa e! Dar pentru asta îl iubeam. Pentru spiritul lui justițiar, pentru adolescentul întârziat care părea, ceea ce îl făcea fermecător și mereu tânăr. Enervant de tânăr! A fost un coleg și partener de scenă generos. Inteligent, spontan, educat și mai avea o calitate greu de găsit în zilele noastre, a fost un om demn. Era optimist și încrezător, indiferent de situație. Te puteai baza pe el și orice vorbeai cu el, știai că «vorba-i vorbă!» Îi mulțumesc că ne-a fost aproape.  Dumnezeu să-l ia în paza sa!”, a fost mesajul emoționant pe care l-a scris actrița. 

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rebeca onoriu png
cub rona hartner png
FotoJet (5) jpg
cub theo rose anghel damian png
FotoJet jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
cub bianca dragusanu png
image
image
image
image
image
image
inna si mos craciun jpg
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg