FOTO Ce a făcut Mariana Calfa la Click! Nu s-a mai întâmplat asta într-un platou de televiziune!

Ultima actualizare:

    Mariana CalfaFoto: Arhiva Click
Mariana CalfaFoto: Arhiva Click

Mariana Calfa a vrut să îi facă o surpriză iubitului german. Aşa că s-a pus pe treabă şi a făcut o prăjitură cu vişine, iar echipa emisiunii Click!, de la Prima TV, a însoţit-o.

Primul pas a fost să culeagă vişinele şi nu oricum, ci într-un costum de baie foarte sexy, tanga, negru. A urcat în copacul din curtea castelului său, fără ajutor şi s-a pus pe adunat vişine. După ce a cules vişinele, s-a apucat să facă o prăjitură.

Mariana a cules vişinele într-o costumaţie sexy
Mariana a cules vişinele într-o costumaţie sexy

„E prima oară când fac prăjitură cu vişine, deci o să îmi iasă bună, aşa se întâmplă mereu”, a spus Mariana, în timp ce făcea desertul.

Pictoriţia a adus din bunătăţile făcute în platou, iar prezentatorii s-au înfruptat din prăjitură: „E zemoasă, dulce, aromată”.

Alex a fost atât de încântat, încât nu s-a putut abţine şi a mâncat mai multe bucăţi. "Nu am mâncat nimic toată ziua, m-am păstrat special pentru prăjitură", a spus prezentatorul glumind.

Alex şi Diana au gustat cu poftă din prăjitură
Alex şi Diana au gustat cu poftă din prăjitură

Când Diana Bart a întrebat-o de ce a cules vişinele în costumaţia inedită, Mariana a recunoscut că a avut un motiv practic.

"Pentru că vreau să profit de timp şi mă şi brozeze. Până la nuntă trebuie să fiu bine bronzată, am o rochie interesantă", a explicat pictoriţă din castel.

Cât despre momentul în care va culege vişine alături de iubitul bisexual, Mariana a recunoscut că va mai renunţa la câteva obiecte vestimentare: "Atunci s-ar putea să mă îmbrac topless".

"E clar că nu ajungi în vârful copacului", a glumit Diana.

În plus, Marina a dezvăluit că ea şi Eric vor face nunta curând şi că au ales deja meniul: "Pe şase septembrie o să fie nunta.Eric are mama în spital, e puţin bolnavă, vine sau mă duc eu la el. O să ne mai intersectăm. Mâncera franţuzească, cea nemţească nu îmi place".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net