FOTO Ce fericiți sunt Laura Andreșan și Grasu XXL de când au devenit părinți! Micuța lor împlinește un an

Ultima actualizare:

Ce mult s-a schimbat Laura Andreşan! Fosta bombă sexy, care în trecut cataloga bărbaţii după perfomanţele sexuale, s-a retras de câţiva ani din lumea pestriţă a showbiz-ului şi s-a axat pe relaţia pe care o are cu Grasu XXL, rapperul cu care formează un cuplu de peste 10 ani. De când au devenit părinți, relația lor este completă, iar Laura este toată numai un zâmbet. Mica lor minune va împlini un an luna viitoare.

De la profa de amor, la mama perfectă a fost doar un pas pentru Laura Andresan (38 de ani). După o relație de zece ani cu rapperul Dragoș Nichifor (38 de ani), alias Grasu XXL, șatena a devenit mămică anul trecut, în luna iunie. A avut o sarcină extrem de grea, dar a uitat tot efortul când și-a ținut în brațe minunăția de fetiță. Peste numai o lună, micuța va împlini un anișor și deja se ține bine pe piciorușe, face pași prin casă, în timp ce părinții ei o admiră.

Perioada aceasta a schimbat-o enorm pe Laura, într-o mamă devotata și o parteneră perfectă, care nu se neglijează însă nici pe sine. Laura este psiholog, iar pasiunea pentru acest domeniu se regăsește și în postările de pe rețelele sociale. Însă vedetă pe pagina de Instagram a Laurei este fetița sa, ale cărei fotografii sunt adorate de toți fanii virtuali prezenți acolo.


    fotografii: Instagram
fotografii: Instagram

Citește și:

Laura Andreșan a născut în secret. Grasu XXL, un tată fericit

EXCLUSIV Grasu XXL, despre sarcina Laurei Andreșan: «E un copil programat!». Ce sex va avea bebelușul

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net