FOTO Copiii vedetelor, măști haioase și ținute moderne, în prima zi de școală

image
Eva și David Măruță au avut zâmbetele la purtător

Primul sunet de clopoțel din noul an școlar a venit ieri cu multe emoții, atât pentru copii, cât și pentru părinți. Îmbrăcați în uniforme, cu codițe sau tunși frumos, cu ghiozdanele în spate și cu masca pe născuc, copiii vedetelor au pășit în sălile de clase cu regulile pandemiei deja învățate. Iată ce frumoși și ce emoționați au fost!

Deschiderea noului an școlar a fost una atipică pentru profesori și elevii lor. Din cauza pandemiei de coronavirus, anul acesta s-a renunțat la festivitate, ba chiar și la clasicul buchet de flori pentru cadrele difactice.

Fiica Dianei Bișinicu, mascuță cu Frozen

image
Riana, fiica Dianei Bișinicu, a purtat mască Frozen în prima zi de școală

Emoțiile au cuprins-o și pe fetița Dianei Bișinicu. Riana are 7 ani și jumătate și este în clasa întâi. Îmbrăcată în uniformă bleumarin, cu o bentiță elegantă pe cap, micuța s-a "accesorizat" cu o mască veselă, cu personajele din desenul animat "Frozen". "Câte emoții! Nicio zi de școală nu e precum prima zi din clasa 1! Mi-am condus fetița la poarta școlii, apoi am căutat o bancă în vecinătatea acesteia pentru a-mi consuma emoțiile, trăirile și frustrarea că poza cea mai importantă din albumul școlar este așa! Succes tuturor copiilor în noul an școlar!", a scris Diana Bișinicu pe Facebook. 

Marcel Pavel: “Yuvenalia este și ea bobocel”

image
Fiica lui Marcel Pavel, Iuvenalia, este bobocică

Aceeași emoție a avut-o și Marcel Pavel. Yuvenalia este și ea bobocel, în clasa întâi. " Bună dimineața, dragi prieteni! Fetița mea, Yuvenalia, s-a pregătit pentru prima zi de școală! Mult succes și sănătate tuturor copiiilor! Dumnezeu să ne binecuvânteze", a scris Marcel în dreptul fotografiei cu odorul său, îmbrăcat în uniformă: bluză albă și fustă cadrilată.

Simona Pătruleasa s-a asortat cu Ingrid

Simona Pătruleasa nu mai este chiar atât de emoționată. Fiica ei se află deja în clasa a treia, deși abia a împlinit 9 ani. Îmbrăcată cu bluză albă, bentiță, fustă și încălțări negre, Ingrid arăta ca o păpușă.

Andra: “Să fie un an frumos și fără peripeții”

Andra și Cătălin Măruță au trăit bucuria la dublu. David (9 ani și jumătate) a trecut în clasa a treia, iar micuța Eva (5 ani) este în grupa mare la grădiniță. "Emoții după cea mai lungă și neobișnuită vacanță! Începem grădinița și școala! Să fie un an frumos și fără peripeții", a scris Andra în dreptul imaginii care-i înfățișează pe micuții ei, care sunt absolut superbi. David a îmbrăcat și el uniforma formată din pantaloni bleumarin și cămașă albă, iar Eva este ca din reviste, în compleul cu rochiță și pulover, și codițe pe care i le-a făcut, cu siguranță, Andra. 

Fetița Liviei Graur va face școală doar online 

image
Fiica lui Marcel Pavel, Iuvenalia, este bobocică

Prezentatoarea Prima TV Livia Graur și-a dorit școală online pentru fiica ei, Renata (7 ani, clasa întâi). După experiența nefericită a anului trecut, când copilul lua câte un virus o dată pe lună, a decis că e prea riscat să o trimită acum la școală. Astfel, a depus cerere către unitatea de învățământ, a atașat adeverințe care atestă că în familia Renatei sunt persoane din categorii de risc și a primit aprobare de a învăța la domiciliu. „Luni dimineața ne-am dus doar ca să luăm manualele, am stat 30-60 de minute. Era o buluceală de nedescris în fața școlii, ca de altfel în fața tuturor unităților de învățământ, din ce-am văzut. Sunt fericită că solicitarea noastră a fost aprobată. În situația Renatei mai sunt doi colegi. Restul vor face școală în sistem hibrid”, a spus Livia Graur.

Și fiul Luminiței Anghel și-a văzut învățătoarea doar la calculator

image
Fiul cântăreței Luminița Anghel și-a cunoscut învățătoarea online

Pentru unii copii, debutul anului școlar a fost și mai atipic. S-au bucurat de această experiență online. Spre exemplu Filip, băiețelul Luminiței Anghel, a trecut în clasa întâi, însă și-a văzut învățatoarea pe camera web. "14 septembrie. Începe noul an școlar. De data asta fără careu, fără îmbrățișări, fără flori și fără bucuria revederii. Noi o iubim pe învățătoare și știm cât de greu o să-i fie cu noua experiență", a scris artista pe Facebook. 

Fiica Ioanei Ginghină a început școala „pe Zoom”

image
Ioana Ginghină și fiica ei, Ruxandra

Ioana Ginghină și-a luat liber ieri, pentru prima zi de școală a fiicei sale, Ruxandra, chiar dacă întânirea cu profesorii și colegii a fost pe „Zoom”. „Suntem foarte emoționate. Ieri (n.r. duminică) am fost la cumpărături, ne-am achiziționat rechizite și haine noi. Nu am lăsat ca aceste timpuri să ne strice bucuria unui nou început. Ne-am îmbrăcat frumos și așteptăm cu nerăbdare să vedem ce noutăți ne spune diriga”, a spus ieri actrița.

Jojo: „Copiii mei sunt fericiți”

image
Zora și Jojo, frumos îmbrăcate

Mamă a doi copii, Jojo s-a trezit la 6 dimineața pentru ziua cea mare. „Cu toate că începutul acestui an școlar e altfel decât ne-am așteptat, m-am bucurat de încântarea copiilor. Le-a fost dor! Fiul ei e în grupa care va merge la școală în primele două săptămâni și apoi va urma perioada online. Zora a trecut la grupa superioară la grădi. Am îmbrăcat-o și pe ea ca pe o școlăriță adevărată. Nu știm cum va fi sau ce va fi. Știm doar că, într-un fel sau altul, trebuie să mergem mai departe. Și să ne păstrăm speranța în mai bine. Eu una am sufletul plin de zâmbetul băiețelului meu. Se vedea în ochii lui, chiar dacă purta mască. Zâmbea din toată inima, fericit că a început școala”, a povestit Jojo.

Margherita jpg
291827675 143680388282143 2329072573907553322 n jpg
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
1 bruce willis jpg jpeg
image png
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
FotoJet (2) jpg
image
image
image
image
Margherita jpg
291827675 143680388282143 2329072573907553322 n jpg
FotoJet (2) jpg
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
image png