FOTO EXCLUSIV Cine este bomba sexy pentru care Dan Alexa şi-a luat un pumn în figură

Dan Alexa şi Anamaria Prodan după meciul Astra Giurgiu FC Botoşani  jpeg
Dan Alexa şi Anamaria Prodan după meciul Astra Giurgiu-FC Botoşani. În spatele lor, Andrada

Dan Alexa s-a ales cu un pumn în figură de la cea despre care nu demult spunea că este "sufletul lui". Ce este acum în sufletul antrenorului de la Astra Giurgiu, după ce Anamaria Prodan a avut o ieşire nervoasă şi i-a aplicat o corecţie, numai el ştie. Cert este că lui Alexa are cine să-i oblojească rănile după "meciul" din vestiare cu sexy-impresara. Click! a aflat cine este bruneta focoasă de la care a pornit întregul scandal şi cu care a plecat ulterior de la stadion.

Comentariile după remiza Astra Giurgiu-Fc Botoşani, meci încheiat cu scorul 2-2, au pălit în faţa unui episod absolut halucinant care s-a petrecut după partida de fotbal. La vestiare, Dan Alexa, antrenorul de la Girugiu, şi impresa Anamaria Prodan au fost protagoniştii unei scene în urma căreia primul s-a ales cu un pumn în figură. După o discuţie de câteva minute, impresara a văzut roşu în faţa ochilor şi nu a mai ţinut cont de nimic. Se pare că cea care a provocat întregul scandal este o tânără brunetă pe nume Andrada, despre care se spune că este fosta sau actuala iubită a lui Alexa. Tânăra a venit la meciul Astra - FC Botoşani şi a refuzat să plece la finalul partidei.

Dan Alexa şi Andrada, surprinşi pe plajă la Mamaia, săptămâna trecută jpeg
Andrada a stat în parcare după mecifoto: captură Telekom

Andrada s-a postat pe o bancă de la intarea în stadion şi a aşteptat să iasă Dan Alexa. Gestul a înfuriat-o pe Anamaria Prodan, cea care primise asigurări că între cei doi nu mai există vreo legătură.  

Dan Alexa a plecat de la stadion cu bruneta de la care a pornit scandalul

Ulterior, după scena în care Alexa a fost lovit, antrenorul Astrei şi Anamaria Prodan au urcat în birou, pentru a discuta despre cele întâmplate. După aproximativ 10 minute, în birou a fost chemată şi fosta iubită a lui Alexa. Cei trei au discutat aproximativ jumătate de oră, timp în care au încercat să lămurească lucrurile, iar la final au ieşit toţi trei din clădire în acelaşi timp. Alexa şi Anamaria Priodan în faţă, iar în urma lor Andrada.

image
Andrada a stat în parcare după meci

Deşi cei doi au încercat să nege evidenţa şi scena care ar fi pornit de la gelozie, Click! a aflat că Andrada şi Alexa formează un cuplu, iar dovada sunt imaginile surprinse de fotoreporterii noştri săptămâna trecută, pe plaja IpaNera din Mamaia.

Dan Alexa şi Andrada, pe plaja IpaNera jpeg
Dan Alexa şi Andrada, pe plaja IpaNera

Într-un costum de baie sexy, alb cu volane bleu, bruneta a fost lipită de Alexa. Cei doi s-au cunoscut se pare în urmă cu doi ani după divorţul antrenorului de Izabela, femeia care i-a dăruit doi copii. 

Dan Alexa a negat că Anamaria Prodan l-a lovit

După o discuţie lungă, Dan Alexa, Anamaria Prodan şi tânăra de la care ar fi pornit tot scandalul au părăsit stadionul din Giurgiu. Deşi imaginile sunt evidente, antrenorul a declarat că nimic nu s-ar fi întâmplat. După ce a primit acea corecţie în figură, Dan Alexa s-a întors cu spatele şi a plecat.

”Nu s-a întâmplat nimic! Am citit şi eu ce s-a scris. Hai să fim serioşi. Am stat mai mult să vorbim despre transferuri”, a fost reacţia la cald a lui Alexa. Antrenorul a plecat apoi cu femeia de la care ar fi pornit întregul scandal.

Anamaria Prodan este căsătorită cu antrenorul Laurențiu Reghecampf, dar s-a tot speculat că prezentatoarea "Gospodar fără pereche" (Pro Tv) ar avea o legătură foarte apropiată cu Dan Alexa, relaţie negată atât de impresară, cât şi de antrenorul Astra Giurgiu. 

meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
meghan markle harry regina jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
gabriela cristea
BeFunky collage (12) jpg
Nord Stream FOTO Shutterstock jpg
SUA iau în considerare mai multe scenarii privind escaladarea războiului FOTO SHUTTERSTOCK
image
image
image
image
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf