FOTO EXCLUSIV Doamnele Borcea, împreună şi la plajă, şi în afaceri: «Interesele sunt comune, trebuie să fim o familie»

Ultima actualizare:
Cristi Borcea și Valentina Pelinel
Cristi Borcea și Valentina Pelinel

Anul acesta, din cauza virusului ucigaş, Cristi Borcea (50 de ani) şi-a luat gândul de la vacanţele exotice. Îşi petrece vara pe Litoral, în Olimp, alături de şase dintre cei nouă copii ai săi, şi de prima şi de actuala nevastă, Mihaela (50 de ani), respectiv Valentina Pelinel (40 de ani). Fotoreporterii Click! l-au surprins pe milionar la plajă, alături de doamnele care îi poartă numele. El a stat cu Valentina, iar Mihaelei i-a ținut comapnie iubitul Sorin Rap.

Şi-a unit copiii, dar şi femeile care l-au făcut tată. Cel puţin prima şi ultima nevastă sunt alături de Cristi Borcea şi fac cam tot ce spune el în ceea ce priveşte partea de afaceri. După ce a fost eliberat din penitenciar, fostul acţionar dinamovist a huzurit prin vacanţe scumpe şi nu s-a uitat deloc la bani.

Anul acesta, în special din cauza pandemiei, a stat mai mult la Olimp. Acolo are un hotel de trei stele amplasat pe faleză, la 100 de metri de plajă, unde o noapte de cazare costă de la 250 de lei în sus.

Mihaela s-a aşezat la plajă lângă Valentina Pelinel (cea cu pălărie)
Mihaela s-a aşezat la plajă lângă Valentina Pelinel (cea cu pălărie)

Nu a venit singur, ci alături de Mihaela, prima sa nevastă, şi de cei trei copii ai lor, gemenii Melisa şi Antonio şi fiul cel mare, Patrick, dar şi de actuala nevastă, Valentina Pelinel, şi cei trei copiii ai lor, gemenele Raisa Maria şi Indira Maria, şi de băieţelul cel mare, Milan. Sunt ca o familie cu toţii, în ciuda faptului că prima doamnă Borcea este logodită cu fostul poliţist Sorin Rap, care, evident, şi el se află pe Litoral. Pentru că şi-au mutat reşedinţa în Olimp, la hotelul familiei, Pam Beach, ambele familii şi-au amenajat câte un apartament, l-au făcut frumos, ca să stea în el pe toată perioada estivală. 

Mihaela s-a aşezat la plajă lângă Valentina Pelinel
Mihaela s-a aşezat la plajă lângă Valentina Pelinel

Doamnele Borcea sunt experte în reţelele sociale aşa că au postat numeroase fotografii de la mare, promovând în felul acesta şi încurajându-şi  fanii să vină să se cazeze la hotelul lor. Ce-i drept, tarifele sunt mici, iar mâncarea este foarte bună, astfel încât pentru o familie cu venituri minime, care îşi doreşte o vacanţă la mare, acesta chiar e locul ideal.

Iubitul a însoţit-o pe Mihaela Borcea la plajă
Iubitul a însoţit-o pe Mihaela Borcea la plajă

Mai mult, aceştia au ocazia să se bronzeze şi eventual să facă poze alături de gazdele Cristi Borcea şi de doamnele sale, Mihaela şi Valentina. Zilele trecute, fotoreporterii Click! au surprins întreaga familie pe plajă. Însoţită de logodnicul Sorin Rap, prima doamnă Borcea a coborât din hotel şi a luat-o spre plajă în pas vioi.

Borcea, alături de actuala soție, Valentina Pelinel
Borcea, alături de actuala soție, Valentina Pelinel

A mers în zona şezlongurilor, acolo unde Valentina Pelinel şi Cristi Borcea stăteau la umbră. Mihaela s-a dezechipat imediat şi s-a făcut comodă pe şezlong, însă a rămas doar ea cu logodnicul pentru că, după nici cinci minute, Valentina şi-a luat geanta de plajă şi soţul şi au dispărut de pe plajă. Mihaela s-a bucurat în continuare de soare şi briză, în timp ce iubitul „gravita” în jurul ei. 

Prima soţie a lui Cristi Borcea s-a bucurat de soare şi de briză la Olimp
Prima soţie a lui Cristi Borcea s-a bucurat de soare şi de briză la Olimp

E clar că Borcea ştie foarte bine să managerieze toate femeile din viaţa lui, nu doar afacerile. Iată că ambele blondine lucrează cot la cot şi îşi dau interesul pentru profitul afacerilor. După cum se ştie, Mihaela se ocupă îndeaproape de afacerea de la Olimp, în timp ce Valentina se ocupă de aqua-park-urile din Bucureşti, Magic Summer Waves – Ştrand Moghioroş şi Magic Place din Crângaşi. 

”Mihaela este loială, muncitoare, Valentina este loială, muncitoare, totul este consens. Interesele sunt comune, sunt copii la mijloc, cu toții trebuie să ne înțelegem. Împreună suntem puternici și trebuie să fim o familie. Vedeți cum e viața acum, de nu mai știi ce se poate întâmpla mâine, așa că de ce să nu trăim frumos, să fim uniți, mai ales când avem copii minunați?!”, a explicat Cristi Borcea într-un interviu recent pentru Libertatea.

Are 9 copii cu patru femei


    Borcea, alături de actuala soție, Valentina Pelinel
Borcea, alături de actuala soție, Valentina Pelinel

Fostul acţionar dinamovist a avut o căsnicie de 22 de ani cu Mihaela, femeia care i-a dăruit trei copii: Patrick (22 de ani) şi gemenii Melissa şi Angelo (17 ani). În timpul mariajului, Borcea a cunoscut alte două femei, şi anume pe fotomodelul Alina Vidican şi pe avocata Simona Dana Voiculescu. Pe prima a cunoscut-o în 2003, iar pe a doua în 2007. Din iubirea interzisă cu avocata Dana Voiculescu, a apărut o fetiţă, Andreina Carolyn Christine, acum în vârstă de 13 ani. Alina Vidican i-a dăruit o fetiţă şi un băieţel, pe George Alexandru (8 ani) şi pe micuţa Gloria (5 ani). În prezent este căsătorit cu Valentina Pelinel cu care are trei copii: pe Milan și gemenele Indira și Raisa.

Citește și:

VIDEO EXCLUSIV Cristi Borcea împarte cafele pe plajă, Valentina Pelinel fumează camuflată

Femeile din viaţa lui Borcea se întrec în afaceri. Valentina Pelinel e ocupată în Capitală, iar Mihaela face ordine pe Litoral

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net