FOTO EXCLUSIV! Elena Udrea a redevenit Sexy-Nuți! Haine de firmă, limuzină și tocuri-cui

Ultima actualizare:

    Elena Udrea continuă  să atragă privirile  curioşilor în centrul  Capitalei, după ce  a ieşit de la cumpărături
Elena Udrea continuă să atragă privirile curioşilor în centrul Capitalei, după ce a ieşit de la cumpărături

A trecut o lună de când Elena Udrea a ajuns în ţară, iar România pare să-i priască de minune. Este în formă maximă şi întoarce din nou toate privirile pe unde trece. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe blondină la cumpărături, elegantă şi sexy. Are aceeaşi siluetă apetisantă de dinainte de a deveni mămică.

Nu este o noutate că Elena Udrea (45 de ani) arată bine. Pe vremea când a fost avocat şi l-a cunoscut pe Dorin Cocoş, era o adevărată bombă sexy. Apoi a intrat în politică ocupând funcţii mari precum: consilier de stat şi şefa Cancelariei Preşedintelui Traian Băsescu, ministru al Turismului în Guvernul condus de Emil Boc sau ministru interimar al Mediului, însă în prezent ocupă cea mai importantă funcţie din viaţa ei, cea de mămică cu normă întreagă, iar Elena arată de nota 10 şi acum, de parcă pentru ea ar fi stat timpul în loc.

Deşi din 2018 încoace viaţa ei a fost foarte agitată (a fugit în Costa Rica, a stat în închisoare, a născut), controversata blondină a reuşit să îşi păstreze formele senzuale cu care punea pe jar bărbaţii şi cu care l-a ameţit chiar şi pe Băsescu.

Sexy Udrea a fost surprinsă de către fotoreporterii Click! zilele trecute în zona Dorobanţi. A sosit la volanul unui bolid negru pe care l-a parcat cât mai aproape de farmacia de unde avea să cumpere câteva produse, probabil pentru micuţa Eva. Perfect coafată, machiată lejer, pe tocuri subţiri de 12 centimetri şi îmbrăcată casual cu o pereche de jeanşi albi mulaţi pe corp şi o gentă de firmă, Nuţi arăta splendid. Nu putea trece neremarcat bustul său ţanţoş care abia încăpea în tricoul deschis la culoare. 

După ce a făcut cumpărăturile necesare, a venit direct la maşină, însă nu a urcat la volan înaintesă-şi arate politeţea faţă de un şofer pe care îl blocase în parcare. Doamna Udrea l-a ajutat să iasă de acolo făcând câteva scheme cu braţele şi dirijându-l fără să fie stânjenită de faptul că ar putea fi recunoscută de cineva. Ce-i drept, conducătorul Volskwagenului a fost şi el mirat de situaţie, pentru că nu în fiecare zi te poate lovi norocul şi să te ajute o blondă sexy să ieşi din parcare. 

După această acţiune şoferistică, Elena a luat direcţia Corbeanca, acolo unde  se află vila lui Adrian Alexandrov, logodnicul ei şi tatăl fetiţei. Udrea şi-a parcat maşina, apoi a intrat în imobilul luxos în care locuieşte şi mama sa, Maria Veliceasa, care îi este un ajutor semnificativ în creşterea micuţei Eva.     

A stat în Costa Rica un an și cinci luni

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a fugit din România în Costa Rica în februarie 2018, pentru a scăpa de condamnare din dosarul ”Gala Bute”. Udrea a fost reținută pe 3 octombrie 2018, la fix trei săptămâni după nașterea fetiței sale, de către Biroul Național Interpol din Costa Rica, ulterior fiind arestată în baza unor mandate Interpol emise la cererea României după condamnarea la șase ani de închisoare pentru luare de mită și abuz în serviciu. În decembrie 2018, controversata blondină a fost eliberată, după ce Înalta Curte de Casație și Justiție a decis suspendarea executării pedepsei. 

Decizia a fost o consecinţă a hotărârii CCR prin care constituirea completurilor de 5 judecători de la instanţa supremă a fost declarată nelegală. Pe data de  8 iulie, Udrea a revenit în țară cu fetița și mama sa, renunțînd la cererea de azil politic în Costa Rica.  

Citește și:

Elena Udrea vine în România pentru botezul fiicei?

Elena Udrea, sexy pe prima pagină a unui ziar din Costa Rica!

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

image
image
image
image
image
image
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net