FOTO Fiica lui Mihai Gâdea a împlinit 18 ani. Ce frumoasă a fost Karina Maisha la petrecere!


    Mihai Gâdea își îmbrățișează fiica la momentul tortuluifoto: Instagram
Mihai Gâdea își îmbrățișează fiica la momentul tortuluifoto: Instagram

Ce tată mândru trebuie să fie Mihai Gâdea! Unica sa fiică a împlinit vârsta de 18 și s-a transformat într-o majoră superbă. Realizatorul de la Antena 3 și soția sa, Agatha Kundri (39 de ani), au sărbătorit-o cu un tort fantezist, în culorile curcubeului. "La mulți ani, dragostea mea", a scris Gâdea pe Instagram.

La vârsta de 43 de ani, Mihai Gâdea se poate considera împlinit pe ambele planuri. Profesional îi merge bine, iar în plan personal are o familie de care poate fi mândru în orice clipă. O soție frumoasă, Agatha Kundri, și o fiică superbă, care de curând a devenit majoră. Fiica directorului Antena 3, Karina Maisha, a împlinit 18 ani, un moment extrem de important pentru familia Gâdea. Majoratul a fost marcat cu o petrecere în familie, alături de prietenii și de colegii de liceu ai sărbătoritei. Îmbrăcată într-o ținută elegantă, în care arăta foarte bine, Karina a fost profund emoționată când tatăl său i-a spus în versuri cât de mult o prețuiește. Gâdea i-a cântat sărbătoritei piesa „Can’t Help Falling In Love” a lui Elvis Presley.

Fiica lui Mihai Gâdea este o domnișoară superbă
Fiica lui Mihai Gâdea este o domnișoară superbă

Domnișoara Gâdea a avut o prăjitură festivă super colorată. Un tort mare, în culorile curcubeului, și cu cifra 18 în vârf. Pozele de la party au fost făcute publice de jurnalist pe contul său de Instagram. 

Ce înseamnă numele Karina Maisha

Karina este pasionată de domeniul artistic, de fotografie, dar cel mai evident talent se duce înspre muzică. Fata lui Mihai Gâdea are o voce minunată și a devenit deja cunoscută pe Youtube, prin câteva videoclipuri în care interpretează melodii despre iubire și prietenie. Ea a intrat pentru prima dată în atenția publicului în 2014, când i-a fost publicat videoclipul melodiei „Voi aștepta”, o piesă destinată copiilor de vârsta ei, care a fost foarte apreciată la momentul apariției.

Mihai Gâdea are de ce să fie mândru de fiica sa, dar vocea ei angelică nu este singurul aspect care atrage atenția. Prenumele sale sunt, de asemenea, „exotice”, iar tatăl ei a explicat că nu au fost alese la întâmplare. Karina înseamnă „dulceață”, iar Maisha, „plin de viață”, într-un dialect african.

Citește și:

Cât de frumoasă e fiica lui Mihai Gâdea! E artistă și are o voce fantastică

Ce bine arată soția lui Mihai Gâdea! Cu ce se ocupă nevasta directorului de la Antena 3

bianca dragusanu niculae badalau gabi badalau jpeg
anisia gafton jpg
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
zodii care nu stiu sa se imbrace jpg
cub brigitte pastramă png
pantofi jpg
Salvamar Mamaia foto Primaria Constanta jpeg
Mara G si Mario Mutu  jpg
Aeroportul din Herson FOTO Profimedia
Delta Dunării FOTO ARBDD jpg
image
image
image
image
cub brigitte pastramă png
culita sterp daniela iliescu jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
Oana Ionita profa de balet  jpg
FotoJet jpg
Mihaela Borcea 9 jpg