FOTO Relaţiile "2 în 1", cheia succesului în muzică

Ultima actualizare:

    Lucian Mitrea este şi impresarul Andreei Bănicăfoto: arhiva personală
Lucian Mitrea este şi impresarul Andreei Bănicăfoto: arhiva personală

În ziua de azi, afacerile se fac în familie. Mai ales în domeniul muzical. Relaţiile se întemeiază din acelaşi anturaj, al scenei, iar dacă iubitul nu are talent la cântat, se face impresar. Aşa şi-a început cariera Lucian Mitrea, jumătatea Andreei Bănică, sau Bogdan, soţul Juliei Jianu.

Oricum îşi însoţeau iubitele prin turnee, ca să nu le lase singure. De ce să nu câştige şi un ban din asta?! În definitiv, nimeni nu s-a născut impresar, ci a devenit pe parcurs. Astfel, tot mai multe cântăreţe  şi-au transformat iubiţii în managerii sau impresarii lor. Avantajele sunt multiple, în primul rând pe plan financiar: cum amândoi trag la aceeaşi căruţă, toţi banii intră în casă; sunt mereu împreună; ştiu unul de celălalt, se înţeleg mai mult şi evită geloziile; artiştii au mai multă încredere, sunt mai liniştiţi când partenerul le organizează spectacolele. Impresarul Lucian Mitrea şi-a început cariera în 2001, datorită actualei soţii, Andreea Bănică. Aceasta era, în acea vreme, membră a trupei Exotic (alături de Claudia Pătrăşcanu şi Julia Jianu), iar el o însoţea prin toate turneele.

Aşa le-a venit fetelor ideea să-i propună să le fie impresar. El a acceptat şi s-a reprofilat. A făcut şi studii în domeniu, şi-a luat diploma, iar acum este unul dintre cei mai apreciaţi impresari din România, lucrând cu artişti precum Smiley, CRBL, Ruby, What’s Up, Alex Velea şi, evident, Andreea Bănică, cea care, între timp, i-a devenit soţie. Şi Julia Jianu, după destrămarea trupei Exotic, a apelat la iubitul ei, Bogdan Jianu, căruia i-a propus să fie managerul ei şi al Claudiei, cu care rămăsese şi formase trupa Sexxy. “Ulterior, când m-am despărţit de Claudia, a rămas managerul meu”, spune Julia. Să fie oare relaţiile „2 în 1” secretul succesului? Nu strică să amesteci profesia cu viaţa de cuplu? Iată ce ne-au dezvăluit cei în cauză.

Andreea Bănică şi Lucian Mitrea nu vorbesc acasă despre concerte

Sunt soţ şi soţie, lucrează cot la cot de 13 ani şi se înţeleg perfect. Cum reuşesc? „Acasă noi nu vorbim despre job şi concerte, despre ce face el pentru alţi artişti. Nu există niciun fel de competiţie, de discuţii, de invidii. Doar un mare avantaj şi anume că el, lucrând în acelaşi domeniu, înţelege mult mai uşor unele lucruri, ştie exact în ce turnee mă duc, cu cine, eu ştiu ce alte fete calcă pe la el prin birou, astfel că între noi nu există niciun fel de neîncredere, de gelozie”, spune Andreea Bănică. Graţie soţului, ajunge să aibă 10-20 de concerte pe lună, bani care se duc în familie. 

Julia Jianu: "E bine să lucrezi cu un om în care ai încredere totală"

Julia şi Bogdan Jianu
Julia şi Bogdan Jianu

“Sunt numai avantaje într-o astfel de relaţie”, spune Julia Jianu. “Ce poate fi mai frumos decât să lucrezi cu un om în care ai încredere, pe care te bazezi, îi cer păreri, stai fără griji! Lucrurile decurg natural, fără presiuni de genul «nu mi-ai dat suficiente concerte» sau «de ce nu accepţi să mergi în turneu». Eu întotdeauna am fost muncitoare, nu m-a împins nimeni de la spate. Tragem amândoi în aceeaşi direcţie şi aducem bani în casă”, explică artista.

Ellie White: "Ne mai şi certăm, dar sunt certuri constructive"

Ellie White şi Doru Tincă
Ellie White şi Doru Tincă

Ellie White şi iubitul ei, Doru Tincă, se cunosc din 2007, pe când ea activa în trupa DJ Project. După un an, Ellie a părăsit trupa, iar în 2009 s-a lansat ca solistă solo. Din acel moment, iubitul Doru i-a devenit impresar.

„Ne şi certăm, dar e o ceartă constructivă, discutăm pentru noi, pentru joburile noastre”, spune Ellie. Doru se ocupă şi de alţi artişti, printre care Alexandra Stan. Au fost zvonuri legate de faptul că Ellie s-a simţit puţin deranjată că Doru mergea cu Alexandra în turnee.

Acum nu mai e cazul. „Nu mai merge, a decis că e prea obositor, că nu e genul de muncă pe care să o facă pe termen lung. Şi nu sunt geloasă de felul meu. Consider că un bărbat stă lângă tine pentru ce eşti”, a declarat cântăreaţa. 

De fetele de la Bambi se ocupă tatăl lor

Nelu Tănase
Nelu Tănase

Nelu Tănase (55 de ani), tatăl fetelor din trupa Bambi, a lăsat cariera de mecanic de aviaţie şi s-a făcut impresar. A început în 2003, cu fetele lui. „El oricum mergea peste tot cu noi. A învăţat din mers, a făcut şi greşeli, dar acum suntem bine. Se spune că un tată bun e un manager prost şi invers, pentru că managerul nu trebuie să se gândească la problemele personale ale artiştilor, nu-i menajează. Noi am reuşit să păstrăm un echilibru şi datorită lui trupa e atât de longevivă”, spune Denisa, jumătatea brunetă a trupei.

Trupa Bambi
Trupa Bambi

Nelu Tănase şi-a făcut, pe parcurs, firmă de organizări evenimente, iar fetelor sale te percepe comision normal, numai că de multe ori „uită” să îl încaseze.

Roxana Nemeş, o comoară pentru Radu Groza

Roxana Nemeş şi Radu Groza
Roxana Nemeş şi Radu Groza

Ziarul Click! a fost rampa de lansare a Roxanei Nemeş. A pozat pentru Fata de la Pagina 3, după care a fost remarcată de Radu Groza, care s-a îndrăgostit de ea şi a propulsat-o în muzică. Se întâmpla în urmă cu 5 ani.

De atunci, cariera Roxanei  a înregistrat un curs ascendent alături de iubitul-impresar, ajungând acum să câştige mii de euro pe săptămână. E frumoasă, aduce bani în casă, o adevărată comoară pentru Radu Groza.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
sebok jpg
maria ciobanu jpg
banner doina spataru png
andreea sandel balan  jpg
banner par
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
stefan tache jpg
doliu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net