FOTO Vacanțe exotice în pandemie. Loredana Groza a șocat cu sutienul invizibil în Maldive, Oana Roman se bronzează în Egipt

image
Loredana Groza în Maldive

S-a spart conducta cu vedete autohtone pe plaje exotice. Click! îți spune unde se bronzează divele patriei, în ultima lună de iarnă. Loredana Groza a recidivat cu pozele ei sexy și a ridicat și mai mult temperatura în Maldive, cu un costum de baie care crează iluzii optice.

În timp ce Ilinca Vandici, Mira și Matteo sunt blocați în Zanzibar, din cauza zborului anulat spre Amsterdam, Loredana Groza se bucură de peisajul din Maldive, Carmen Brumă își etalează "pătrățelele" în Dubai, iar Oana Roman se distrează cu fiica ei, în Egipt.

image
Loredana Groza în Maldive

Loredana Groza, exotică și erotică în Maldive

La 50 de ani, Loredana Groza nu se dezminte și șochează cu aparițiile ei cât se poate de sexy și de fierbinți. Solista este în mare formă pe oriunde merge. Ultima postare a solistei pe contul de Instagram, din vacanța exotică petrecută în Maldive, a făcut furori printe fanii vedetei. Cântăreața se răsfață la un restaurant de fițe din Maldive, unde poartă un sutien culoarea pielii, decorat cu steluțe care îi acoperă doar părțile esențiale. Like-urile fanilor au curs cu duiumul, toată lumea recunoscând că solista, originară din Onești, arată perfect pentru vârsta ei.

image
Loredana Groza în Maldive

De la începutul lui 2021, Loredana Groza o ține tot într-o vacanță. Nici bine nu s-a întors din Mexic, că Lori a plecat în Maldive! Loredana Groza și buna ei prietenă, make-up artistul Ema Uta, au plecat împreună pe cea mai iubită insulă de vedetele de la noi, din Oceanul Indian. Cele două prietene la cataramă s-au hotărât spontan să plece în această nouă vacanță exotică. Recent, Loredana Groza a fost plecată aproximativ o lună în Tulum, Mexic, acolo unde a petrecut neîntrerupt, zi și noapte. Loredana Groza este una dintre cele mai sexy prezențe din showbiz. Cântăreața a fost însă în ultima vreme aprig criticată pentru faptul că ar fi apelat în exces la operațiile estetice. Cu toate acestea, vedeta nu a recunoscut niciodată numărul operațiilor estetice suferite, care i-au transformat corpul și i-au modificat și trăsăturile feței.

Oana Roman (44 de ani) a ales pentru relaxare stațiunea Hurghada, din Egipt, una dintre destinațiile preferate de români, în pandemie. Se află acolo alături de fiica ei, Isabela, așa că Oana are parte de o vacanță activă. "Sper să reușesc să ajung și la plajă azi. Isa nu se desprinde de piscină", a anunțat vedeta pe Instagram. Nici ea nu a ezitat să-și pună pe conturile sociale fotografii care o arată în costum de baie, însă a fost mult mai acoperită decât excentrica Loredana Groza.

Citește și:

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
Simona Halep, Instagram jpg
FotoJet (7) jpg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
mobilizare Rusia Foto captură video
sistem incalzire ghiveci teracota tik tok
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg