Francisca, premiată pentru cel mai exotic look la Mamaia! Cum a urcat pe scenă

Ultima actualizare:

    Francisca s-a luptat mult cu kilogramele în plusfoto: arhiva personală
Francisca s-a luptat mult cu kilogramele în plusfoto: arhiva personală

Nu întâmplător este comparată cu Kim Kardashian! Francisca, focoasa artistă din Botoşani ce seamănă izbitor cu vedeta de peste Ocean, a participat weekend-ul trecut la Mamaia Music Awards de unde nu a plecat cu mâna goală. Cântăreaţa a primit distincţii atât pentru calităţile vocale, cât şi pentru "aerul" de divă exotică.

A cincea ediţie a festivalului anual Mamaia Music Awards a fost cu noroc pentru Francisca. Frumoasă artista din Botoşani, care a făcut milioane de vizualizări pe Youtube cu piesele sale "Piatră de pe inima" şi "Lacăt la inima", a fost premiată în cadrul evenimentulu, ce s-a desfăşurat într-un local exclusivist de la malul mari. Francisca a primit premiul pentru una dintre cele mai bune voci feminine, dar şi o distrincţie pentru cel mai exotic look. Nici nu este de mirare că Francisa a ajuns să fie apreciată la acest capitol. Cântăreaţa a umblat mult la aspectul ei fizic ca să arate cum este astăzi. Şi-a dorit forme voluptuoase, o talie de viespe şi un posterior mai proeminent decât cel al vedetei de peste hotare, cu care e adesea comparată. Francisca a recurs la două operaţii estetice. Este vorba despre liposucţie şi mărire de sâni cu grăsime proprie. 


    Francisca a făcut furori într-o rochie sexy cu decupaje provocatore foto: arhiva personală
Francisca a făcut furori într-o rochie sexy cu decupaje provocatore foto: arhiva personală

"Sunt extraordinar de încântată de rezultat, am muncit mult că să arăt aşa. În urmă cu patru ani aveam 20 kg în plus. M-am apucat de slăbit şi am făcut mult sport, însă rezultatul nu era tocmai cel dorit. Medicul mi-a explicat că depozitele de grăsime din anumite zone ale corpului nu se duc decât cu intervenţii chirurgicale. Mi-am luat inima în dinţi şi am zis da, vreau să încerc şi dacă tot sunt comparată cu Kim Kardashian, l-am rugat să mă modeleze exact ca ea şi să nu îmi micşoreze fundul. A intervenit doar asupra sânilor, taliei şi picioarelor. Acum pot spune că am o talie mai mică şi un posterior mai mare decât Kim", declara Francisca, în urmă cu trei luni când lucra la look-ul exotic pentru care a fost premiată zilele trecute.

Pe scena Mamaia Music Awards au mai urcat Lidia Buble, Adrian Sînă, Proconsul și Vanotek, premiaţi, de altfel, şi ei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Copil pregatit de scoala (Freepik com) jpg
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net