Fratele Ilenei Ciuculete găteşte purcel la parastas

Ultima actualizare:

Aurel Ciuculete, fratele regretatei cântăreţe Ileana Ciuculete, care s-a stins din viaţă pe 14 martie 2017, la 64 de ani, face parastas pentru sora lui, în satul natal al acesteia, Gubaucea.

 Parastasul va avea loc astăzi, 8 septembrie, chiar de Sf. Maria, când creştinii sărbătoresc în calendarul ortodox Naşterea Maicii Domnului. Fratele artistei va cumpăra un porc, pe care îl va prepara chiar el şi îl va împărţi oamenilor din satul Gubaucea, Jud. Dolj, satul natal al Ilenei Ciuculete.

“Cumpăr un purcel şi îl împart. Asta era dorinţa surorii mele înainte să moară, chiar de Crăciun mi-a spus că vrea să mănânce un purcel pregătit de mine. N-a mai apucat, iar acum îi voi da de pomană un purcel. Parastasul îl facem la ţară, în Gubaucea. O să treacă oamenii din sat şi îi pun la masă. Va fi mâncare şi băutură, pentru toţi cei care vin”, spune Aurel Ciuculete pentru Click! La eveniment va lua parte şi mama artistei, iar absentul va fi Cornel Galeş, cu care familia Ilenei este în scandal de anul trecut, de la pomana de trei luni. 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net