Frumusețile astea au dat lovitura la Hollywood


    Lavinia Postolache, Catrinel Menghia, Mădălina Ghenea şi Ana  Ularu au primit roluri de fete sexy şi fatale, dar şi de cercetătoare
Lavinia Postolache, Catrinel Menghia, Mădălina Ghenea şi Ana Ularu au primit roluri de fete sexy şi fatale, dar şi de cercetătoare

Avem şi noi cu ce ne lăuda, căci mai multe actriţe, dar şi foste fotomodele, născute în România, au reuşit să ajungă în ”Cetatea Filmului” de peste Ocean. Unele dintre ele, mai precis Monica Bârlădeanu şi Catrinel Menghia, şi-au ales un nume de scenă ”americănesc”, pentru un succes garantat.

O nouă frumuseţe autohtonă are căutare la Hollywood. Este vorba despre Lavinia Postolache, fostă Miss World România 2010. Anul trecut, ea a jucat alături de Keanu Reeves în pelicula ”The Neon Demon”, care a concurat în 2016 pentru Palme d’Or la Cannes. Femeia cu trup de sirenă a povestit pentru ”Weekend Adevărul”, despre drumul spre succes, pe tărâm american: ”Sunt mândră că apar în distribuţia unui film care îl are ca actor principal pe Keanu Reeves. A fost o experienţă utilă, aştept ca viitorul să-mi ofere şi mai mult. Mi-ar plăcea să joc alături de Anthony Hopkins şi de Cate Blanchett”. Dar, şi alte colege de breaslă din ţara ei natală apar pe afişele unor filme sau ale unor seriale tv, unele dintre ele adjudecându-şi rolurile datorită frumuseţii.

De pildă, Mădălina Ghenea (28 de ani) a primit deja câteva oferte, în care îşi etalează trupul de fotomodel. Calităţile fizice de invidiat au îmbogăţit-o pe divă, de-a lungul vremii, cu peste 500.000 de euro, din contracte publicitare.  Olteanca a pozat, anul acesta, în costumul Evei, şi pentru afişul peliculei “Youth”, în care a interpretat rolul unei Miss Univers, alături de Harvey Keitel, Michael Caine şi de Jane Fonda. În schimb, Monica Bârlădeanu (38 de ani) căreia americanii îi spun Monica Dean, s-a stabilit peste Ocean de peste zece ani. Are deja un palmares bogat, fiind distribuită în  2006 în serialul ”Lost ”, alături de Matthew Fox, în care a interpretat rolul soţiei unui italian putred de bogat, dar şi în serialul “Crime Scene Investigation Las Vegas”. În acelaşi serial de succes a fost distribuită şi Catrinel Menghia, al cărei nume de scenă este Catrinel Marlon. Ea a interpretat perfect rolul unei italience focoase, care se află la un pas de măritiş cu unul dintre vestiţii criminalişti”: Sunt foarte fericită să fac parte din distribuţia CSI: Las Vegas”, spunea artista. După ce a dat lovitura la  Hollywood, în 2014, alături de Bradley Cooper şi de Jennifer Lawrance în “Serena”, actriţa noastră, Ana Ularu (31 de ani), va apărea anul acesta în pelicula “Inferno”, alături de Tom Hanks şi de Felicity Jones. Ana  va interpreta în acest film, regizat de Ron Howard, pe Vayentha, rolul unei tinere cercetătoare, prestaţie pe care o veţi putea urmări din luna octombrie pe marile ecrane. În plus, fosta vedetă din serialul „Cu un pas înainte” (Pro TV) a prins un alt contract la Hollywood. Deja a filmat 10 episoade pentru „Emerald City” , în care va fi vrăjitoarea de West. Distribuţia  e de cinci stele: Vincent D’Onofrio va juca rolul vrăjitorului, iar Adria Arjona va fi Doroty Gale.

Maia Morgenstern va juca iar în rolul Fecioarei Maria

La 12 ani de la lansarea filmului ”The Passion of the Christ”/”Patimile lui Hristos”, în regia lui Mel Gibson, cu Maia Morgenstern în rolul Fecioarei Maria, regizorul pregăteşte o continuare, mizând şi pe actori din vechea distribuţie. Maia Morgenstern (54 de ani), care a interpretat rolul Fecioarei Maria, în 2004, este pregătită să plece la filmări. Apropiaţii ei susţin că, zilele acestea, ea este aşteptată la Hollywood: “Maia va pleca zilele acestea în SUA şi se va întoarce în septembrie”. Conform ”Hollywood Reporter”, Mel Gibson şi Randall Wallace, scenaristul peliculei ”Braveheart”/”Inimă neînfricată”, pregătesc deja un nou scenariu pentru pelicula a cărei lansare va avea loc în 2017.

FotoJet (3) jpg
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (2) jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
oana zavoranu si sotul
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
image
image
image
image
image
image
oana zavoranu si sotul
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg