Fumatul şi oboseala l-au doborât pe Florin Busuioc?

Ultima actualizare:
Florin Busuioc a devenit celebru după ce a făcut din Meteo o super rubrică la Pro Tv
Florin Busuioc a devenit celebru după ce a făcut din Meteo o super rubrică la Pro Tv

Îndrăgitul prezentator al rubricii Meteo, de la PRO TV, a suferit un infarct marţi, 6 noiembrie, la finalul piesei de teatru “Central Park”, pe care a jucat-o pe scena Filarmonicii din Craiova. Vestea a căzut ca un şoc, iar în anturajul lui Busu se vorbeşte că ritmul alert de viaţă, cu ore puţine de somn, dar şi fumatul, ar fi dus la această nenorocire.

Clipe de coşmar pentru Florin Busuioc (56 de ani) şi familia îndrăgitului actor şi prezentator Pro Tv. Marţi seară, în timpul unui spectacol pe care îl susţinea la Craiova, Busu a suferit un infarct şi a fost transportat de urgenţă la Spitalul de Urgenţă din oraş. Deşi iniţial s-a încercat transferul lui la Bucureşti, elicopterul SMURD nu s-a putut ridica de la sol din cauza vremii nefavorabile, astfel că actorul a fost operat la miezul nopţii la Clinica de Cardiologie din Craiova.

Florin Busuioc (56 de ani) a fost supus noaptea trecută unei operații pentru montarea unui stent, iar acum se află în afară oricărui pericol. Intervenţia a durat o jumătate de oră, dar mobilizarea a fost o grea piatră de încercare pentru personalul medical. După primul stop cardiac, în urma căruia a fost resuscitat, actorul a mai suferit alte trei, aflându-se în stare foarte gravă.


    Florin Busuioc a devenit celebru după ce a făcut din Meteo o super rubrică la Pro Tv Foto: arhivă personală
Florin Busuioc a devenit celebru după ce a făcut din Meteo o super rubrică la Pro Tv Foto: arhivă personală

"Operaţia a fost o reuşită, i s-a montat un stent şi acum pacientul este în afara oricărui pericol. În legătură cu celelalte detalii, familia nu îmi permite să dau nici o declaraţie. Important este, însă, că totul s-a terminat cu bine”, a declarat Corina Geormăneanu, purtătorul de cuvânt al Spitalul de Urgenţă din Craiova, pentru Mediafax.

Florin Busuioc a făcut infarct: piese de teatru, fumat şi ore puţine de somn

Cel mai cunoscut prezentator Meteo din România avea un ritm de viaţă alert şi părea că este în mai multe locuri în acelaşi timp. Dimineaţa îl vedeaţi la Ştirile PRO TV, care încep la ora 6.00, iar de multe ori, cu o seară înainte, Busu juca pe scena teatrelor din ţară. Aşa s-a întâmplat şi acum, când pe 6 noiembrie, la ora 21.30 termina spectacolul “Central Park”, în Craiova, iar a doua zi, cu noaptea în cap, ar fi trebuit să fie la serviciu.

De altfel, săptămâna trecută, Busu chiar a avut o discuţie în direct, cu Mihai Dedu, legat de acest du-te vino. Busu anunţa că va urma o săptămână cu ceaţă, iar colegul Dedu l-a atenţionat să aibă grijă pe drum, când se întoarce de la Craiova. “Păi plecăm imediat după piesă, în trei ore suntem la Bucureşti, ajung direct în studio”, a spus Busu, semn că nu prea avea de gând să doarmă în noaptea dinspre 6 spre 7 noiembrie. În plus, fumatul, un viciu pe care îl avea de ani buni, ar fi putut contribui şi el la problemele cardiac care l-au doborât deunăzi. Nu de puţine ori, fotoreporterii Click! l-au surprins pe Florin Busuioc sudând ţigările în timp ce îşi aştepta fetele să iasă de la şcoală.

Imagine din piesa de teatru "Central Park"
Imagine din piesa de teatru "Central Park"

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net