Gabriela Marin de la "Cronica Cârcotașilor" a învățat să picteze de ziua ei

Ultima actualizare:

    Gabriela Marin a împlinit 34 de anifoto: arhivă personală
Gabriela Marin a împlinit 34 de anifoto: arhivă personală

O fire veselă, exuberantă și îndrăgostită de tot ce e frumos, Gabriela Marin dă viață, la Cronica Cârcotașilor, personajelor inedite precum Diana Șoșoacă sau Vrăjitoarea Astronomia. În acest an, ea și-a sărbătorit ziua de naștere în vacanță. A avut alături prieteni și a primit un dar inedit, de care însă s-a bucurat din plin: un curs de pictură.

“M-am întors de pe creasta munților Rodnei și am plecat la Cluj, să îmi petrec ziua de naștere acolo. Plănuiam să stăm doar o zi, însă cuplul care ne-a găzduit, artiști și profesori de arte la Universitatea de Artă și Design din Cluj, ne-a îmbiat cu tot felul de activități artistice. Am participat la un atelier de pictură unde am făcut primul meu tablou, am mers apoi la expoziția lucrărilor de licență ale studenților de la Universitatea de Arte, apoi la vernisajul altor cursanților ai prietenilor noștri. A fost o zi de nastere specială”, povestește Gabriela.


    Gabriela Marin, zi de naștere petrecută în naturăfoto: arhivă personală
Gabriela Marin, zi de naștere petrecută în naturăfoto: arhivă personală

La împlinirea celor 34 de ani, actrița s-a lăsat răsfățată de cei dragi. “Spre seară am ciocnit un pahar de șampanie, iar printre cadourile frumoase primite a fost și un cercel din argint, creat și lucrat de Tatiana Plătică, prietena care ne-a găzduit. Am fost o zi petrecută cu adevărat…artistic”, spune Gabriela. Din această toamna, Gabriela Marin va reveni la Prima TV, la Cronica Cârcotașilor.


    Gabriela Marin, psionată de picturăfoto: arhivă personală
Gabriela Marin, psionată de picturăfoto: arhivă personală

Actriţă, pasionată de artă, meditaţie şi mindfulness, Gabriela Marin are o personalitate artistică versatilă. Născută pe 15.07.1987, la Bucureşti, tânăra actriţă Gabriela Marin a absolvit în anul 2009 Facultatea de Teatru a Universităţii Spiru Haret, la specializarea Artele spectacolului (Actorie), clasa profesorilor Lucia Mureşan, George Grigore şi Mircea Constantinescu. O pasiune veritabilă pentru ea a fost şi va rămâne şi dansul, motivul fiind  practicarea dansului sportiv de performanţă de la frageda vârstă de 8 ani. În timpul facultăţii a mai studiat dansuri „de caracter” (irlandez, menuet, pavană, tarantelă), dar şi dansul clasic (balet), cu profesoara Anca Iorga. Gabriela face parte şi din echipa Cronicii Cârcotaşilor, unde interpretează diverse personaje cu foarte mare priză la public.

Citește și:

Cronica Cârcotașilor împlinește 20 de ani. Cum a început totul și unde puteți vedea colecția antologică de bâlbe

Șerban Huidu nu va mai prezenta "Cronica Cârcotașilor”: "Am demonstrat tot ce era de demonstrat pe micul ecran”

image
image
image
image
image
image
ff4e3b3847b992300aea7e7467b04eff jpg
Oana Zăvoranu și  Alex s-au împăcat
banner oana roman png
banner dorian popa png
banner valentina pelinel png
adison rae jpg
1 alexandra usurelu deschidere jpg jpeg
banner Larisa Dragulescu png