Galeş e târât din nou la Judecătorie de copiii Ilenei Ciuculete

Ultima actualizare:

  Cornel Galeș merge des la mormântul ”Zânicii” lui din Cimitirul Străulești
Cornel Galeș merge des la mormântul ”Zânicii” lui din Cimitirul Străulești

Cornel Galeş (56 de ani) şi băieţii regretatei cântăreţe Ileana Ciuculete calcă pe urmele fraţilor Ionuţ şi Dragoş Dolănescu, care s-au războit prin tribunale nouă ani, pentru moştenirea de un milion de euro. Astăzi, la Judecătoria Sectorului 1, are loc cel de-al şaptelea termen în procesul ”cu cântec”.

Văduvul Ilenei Ciuculete suferă enorm după ”Zânica” lui, iar tristeţea îi este dublată de faptul că Mugurel şi Cristian Sfetcu, cei pe care susţine că i-a iubit ca pe propriii copii, l-au  dat în judecată, cerând partaj judiciar: ”Oamenii ăştia visează averi. Mă acuză de nişte chestii abulice. Care avere? Bijuteriile le-am vândut cu doi ani înainte să moară Ileana, mobilierul s-a dat odată cu casa, iar hainele de blană le-am dat de pomană, deci pot să le ceară înapoi. Sunt nişte disperaţi. M-au chemat pe la tribunal, iar înainte de Paşte, la Poliţie. Eu o să las lucrurile să fie rezolvate pe cale legală, căci altfel nu pot. Însă o să am grijă să-i trec şi pe ei la nişte datorii, ca să-i usture un picuţ”, ne-a spus Galeş.


  Cristian Sfetcu și fratele său, Mugurel, l-au dat în judecată pe tatăl vitreg
Cristian Sfetcu și fratele său, Mugurel, l-au dat în judecată pe tatăl vitreg

Scandalul dintre rudele Ilenei Ciuculete a izbucnit anul trecut, după pomana de trei luni, când băieţii, mama şi fratele interpretei s-au supărat că n-au fost chemaţi la Bucureşti de Cornel Galeş. Băieţii îl acuză pe Cornel că a vândut, fără acordul lor, vila de 180.000 de euro, în timp ce artista se afla pe patul de spital: “Cornel a minţit. Am aflat că a vândut casa cu cinci zile înainte să moară mămica. Pe 9 martie a pus-o să semneze şi pe 14 martie a murit. Când am venit noi, ea a fost în stare să schimbe doar două vorbe. Atât îi era de rău. Trageţi voi concluziile, în ce stadiu era mămica atunci când a semnat actul?”, a povestit, Mugurel, pentru Click! 


  Celebra cântăreață a murit în 14 martie 2017
Celebra cântăreață a murit în 14 martie 2017

Ei au făcut publică lista completă cu bunurile solistei: trei kilograme de bijuterii din aur, în valoare de 30.000 de euro, 20 poşete, în valoare de 2.000 de euro, 50 de perechi de pantofi, 5 haine de blană, în valoare de 5.000 de euro, plus mobilierul din casă şi cele 40 de costume populare în valoare de 40.000 de euro. “Avem documente şi acte doveditoare că acest om (n.r.-Cornel Galeş) a luat totul. Noi nu vrem să recuperăm poşetele, mobilierul şi aurul, pentru că ştim că unele nu mai există, ci vrem să fim despăgubiţi la contravaloarea obiectelor. Am înţeles că el e soţul şi că are şi el drepturi, însă a luat tot, iar pe noi ne-a fraierit, ne-a înşelat. Dacă era cinstit, nu ajungeam la judecătorie, căci nici nouă nu ne convine situaţia. Vom vedea ce se va decide”, a mai declarat Mugurel Sfetcu, băiatul Ilenei Ciuculete.


  Vila în care a locuit Galeș cu ”Zânica” lui
Vila în care a locuit Galeș cu ”Zânica” lui

După calculele lor, Cristi şi Mugurel consideră că agoniseala artistei  ar valora 500.000 de euro. Celebra cântăreaţă de muzică populară a încetat din viaţă anul trecut, pe 14 martie 2017, la vârsta de 65 ani, la scurtă vreme după ce a fost diagnosticată cu ciroză hepatică. 

Cornel Galeş: «Nu m-am căsătorit cu Viviana»


  Galeş şi Viviana
Galeş şi Viviana

Cornel Galeş dezminte informaţia că s-ar fi însurat cu Viviana, femeia cu care a început să se afişeze la scurt timp de la decesul Ilenei Ciuculete: ”Am mai fost căsătorit şi anul trecut în India, de presă, şi anul ăsta. Nu, nu m-am căsătorit şi nici nu fac acest lucru. Mi s-au mai pus în cap şi nişte copii, că aş avea nu ştiu câţi. Ce să mai spun?”, ne-a mai spus, ieri, Cornel Galeş.

Văduvul a fost surprins, toamna trecută, de fotoreporterii Click!, în timp ce se săruta cu şefa lui, Vivi, chiar în faţa casei acesteia. Ei au bifat şi câteva vacanţe împreună, postându-şi poze din aceste concedii pe conturile sociale.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net