Gheorghe Zamfir, dezvăluiri despre căsnicia cu Nicoleta Beca: “Fără ea nu ajungeam la 80 de ani”

Ultima actualizare:

    Între Gheorghe Zamfir și Nicoleta Beca este o diferență de vârstă de 44 de anifoto: arhivă personală
Între Gheorghe Zamfir și Nicoleta Beca este o diferență de vârstă de 44 de anifoto: arhivă personală

Maestrul Gheorghe Zamfir a împlinit 80 de ani pe 6 aprilie! Acesta a recunoscut că trăiește a doua tinerețe și se menține în formă datorită soției sale mult mai tinere. Nicoleta Beca, femeia cu care este căsătorit de cinci ani, este mai tănără cu 44 de ani decât maestrul naiului.

Gheorghe Zamfir şi Nicoleta Beca formează un cuplu de aproape 11 ani, iar în 2016 s-au căsătorit. Au fost dintotdeauna discreţi cu viaţa privată şi şi-au ţinut departe de ochii lumii povestea de dragoste. Gheorghe Zamfir şi Nicoleta Beca s-au cunoscut la o emisiune TV în anul 2008, pe vremea când „Regele Naiului” era căsătorit cu franţuzoaica Marie Noelle, de care naistul a divorţat cu scandal, în 2015, după 10 ani de procese.


    Gheorghe Zamfir și Nicoleta Beca sunt căsătoriți de 5 anifoto: arhivă personală
Gheorghe Zamfir și Nicoleta Beca sunt căsătoriți de 5 anifoto: arhivă personală

“Dacă nu ar fi fost ea, eu nu ajungem azi la 80 de ani. Ea este o misionară alături de Gheorghe Zamfir. Ea a fost trimisă de Dumnezeu pentru mine. Să mă oblojească, să aibă grijă de mine. E un înger”, a declarat artistul, cu ocazia unui interviu eveniment, realizat de Iuliana Tudor la TVR 1, special pentru ziua acestuia.

Gheorghe Zamfir: "Mi s-a oferit un castel în Beverly Hills și eu am ales să vin la Găești"

Deși ar fi putut să locuiască în Beverly Hills, unde i s-a oferit un castel, Gheorghe Zamfir a decis să se reîntoarcă în România, pe meleagurile natale. Gherghe Zamfir și soția lui și-au ales ca reședință o vilă impunătoare, ridicată în ultimii ani de Gheorghe Zamfir, într-o zonă împădurită din apropierea Găeștiului natal. Ascunsă după o perdea de copaci, casa familiei Zamfir are două etaje și mansardă, două corpuri de clădire, o grădină imensă și o priveliște pe măsură. Practic, aici sunt investiți cam toți banii câștigați de-a lungul unei cariere prodigioase de cel mai mare naist din lume! “Mi s-a oferit un castel pe Beverly Hills și eu am ales să vin înapoi la Găești. Am în curtea mea 24 de caței și șase pisici, erau făcuți praf și i-am luat de pe drum și i-am lipit la loc. Sunt prietenii mei cei mai devotați!”, a mai dezvăluit marele artist.


    Gheorghe Zamfir și-a construit o vilă cu grădină la Găești, pe meleagurile natalefoto: arhivă personală
Gheorghe Zamfir și-a construit o vilă cu grădină la Găești, pe meleagurile natalefoto: arhivă personală

Cât a luat cel mai mult pentru un concert?

De-a lungul carieriei sale prodigioase, Gheorghe Zamfir, supranumit „Regele naiului”, a avut concerte pe întreg mapamondul. Artistul a dezvăluit ce onorarii a primit. “Luam 10.000 de euro pe concert. Acum doi ani, președintele Kazahstanului mi-a dat 25.000 de euro pe o singură piesă! Era puțin în comparție cu Pavarotti sau Domingo, care ajungeau la 500.000 de euro pe concert!“ , a mai spus marele naist în emisiunea Irinei Păcurariu.

Citește și:

Gheorghe Zamfir, nuntă secretă cu iubita mai tânără cu 44 de ani

EXCLUSIV Gheorghe Zamfir i-a lăsat averea nevestei tinerele

image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net