Gheorghe Zamfir, invitat în concertul lui Richard Clayderman

Ultima actualizare:

Cel mai de succes pianist al tuturor timpurilor conform Guiness Book of Records vine în România pentru o serie de spectacole care au loc azi la Bacău, mâine la Braşov, marţi la Craiova şi miercuri la Sala Palatului din Bucureşti. Show-urile vor crea o atmosferă romantică de primăvară, fiind cadoul perfect pentru doamne şi domnişoare, de ziua lor.

 ”Balade pour elle” este o producție grandioasă completată de decoruri impresionante și efecte de lumini care transpun publicul într-un univers al tandreței. Sublimele acorduri de pian se vor împleti cu sunetul cristalin de nai, pentru că invitat special va fi legendarul maestru al naiului Gheorghe Zamfir, făcând din acest eveniment o premieră mondială la care se vor întâlni doi titani ai muzicii internaționale. Biletele au preţuri cuprinse între 140 şi 350 de lei.

Artişti de renume cântă la mall

Doamnele şi domnişoarele care trec marţi prin AFI Palace Cotroceni vor avea parte de un spectacol special pentru ele. PRO Fm organizează cea de-a cincea ediţie a concertului Super Girl, în cadrul căruia vor urca pe scenă cei mai cunoscuţi artişti ai momentului: Andra, Voltaj, Elena Gheorghe, Adrian Sînă, Lidia Buble, Nicole Cherry, Yanka, Mira. Concertul începe la ora 19.00, intrarea fiind gratuită. Până la 8 martie, AFI găzduieşte un târg de mărţişoare. În plus, cei care au rude sau prieteni în străinătate, vor avea ocazia să le trimită un „mărţişor călător” din argint dacă se înscriu în campanie până pe 8 martie.

Direcţia 5 are un cadou pentru femei

Muzica e cel mai frumos cadou pe care Direcţia 5 îl poate oferi femeilor. Asta în cadrul unui concert care va avea loc marţi, 8 martie, de la ora 20.00, la Sala Palatului din Capitală. Numit „Cel mai frumos cadou”, artiştii anunţă o mulţime de surprize, piese cunoscute în interpretări clasice sau reorchestrate, piese noi alături de invitaţi celebri. Biletele costă 60, 80, 100 sau 150 de lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image
actualitate.net
image
actualitate.net