Gina Pistol şi-a luat bolid de 50.000 €

Ultima actualizare:
Alin Cocoş  e cercetat sub  control judiciar
Alin Cocoş e cercetat sub control judiciar

N-a pornit noul an cu mult râvnitul inel pe deget, dar l-a început în maşină nouă. Şi ce bijuterie pe patru roţi! Fotoreporterii Click! au surprins-o pe Gina Pistol la volanul unui bolid nou-nouţ, în valoare de 50.000 €.

A răsărit soarele şi pe strada Ginei (35 de ani)! De când se iubeşte cu fiul lui Dorin Cocoş, blondei îi merge din ce în ce mai bine.

Blonda e tare mândră  de noua maşină şi umblă  cu ea doar spălată
Blonda e tare mândră de noua maşină şi umblă cu ea doar spălată

În 2015 nu a lipsit de pe micul ecran şi a fost cooptată în două show-uri de mare succes: “Ferma v­edete­lor” şi “Sunt celebru! ­Scoate-mă de aici”. Pentru cea din urmă emisiune, frumoasa a zburat până-n Africa de Sud, în timp ce iubitul ei era după gratii, acuzat de trafic de influenţă, în dosarul privind retrocedările frauduloa­se de la ANRP.

Fosta maşină a blondei era  primită în dar de la Nicola, un fost  iubit. Chiar şi aşa, pe Alin Cocoş  nu-l deranja să o folosească
Fosta maşină a blondei era primită în dar de la Nicola, un fost iubit. Chiar şi aşa, pe Alin Cocoş nu-l deranja să o folosească

De altfel, anul trecut, în martie, în aceeaşi zi în care s-a întors din junglă, blonda s-a dus glonţ să-l vadă pe Alin Cocoş (29 de ani), în Arestul Poliţiei Capitalei. Cele două producţii i-au adus schimbări în conturi, iar fericirea blondei a fost deplină când iubitul a fost eliberat. De atunci, Gina parcă a înflorit. Nu iese din casă nearanja­tă şi e tot timpul zâmbitoare.


    Fosta maşină a blondei era  primită în dar de la Nicola, un fost  iubit. Chiar şi aşa, pe Alin Cocoş  nu-l deranja să o foloseascăFoto: Blitz
Fosta maşină a blondei era primită în dar de la Nicola, un fost iubit. Chiar şi aşa, pe Alin Cocoş nu-l deranja să o foloseascăFoto: Blitz

De aproape o lună are un motiv în plus de fericire. Blonda e noua posesoare a unui Audi Q3, în valoare de 50.000 €. “2015 a fost un an bun pentru mine. Am muncit mult şi mi-am dorit să-mi schimb maşina. Am vândut-o pe cea veche, am pus o diferenţă şi acum am maşina dorită”, ne-a declarat Gina, fără să specifice dacă şi iubitul ei a cotizat.

Click! spune

Sexoasa blondă s-a lansat ca manechin şi a pozat de trei ori în Playboy. Anul trecut a stat trei săptămâni în jungla din Africa de Sud, pentru 10.000 €. După ce a fost eliminată, Gina a “aterizat” în emisiunea “Ferma Vedetelor”, tot de la PRO TV.

image
image
image
image
image
image
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net