Grasu XXL și Laura Andreșan s-au despărțit după 12 ani de relație. Au o fetiță de un an și jumătate

Ultima actualizare:
Postarea făscută public de Grasu XXL
Postarea făscută public de Grasu XXL

După 12 ani de relaţie, Grasu XXL şi Laura Andreşan au hotărât să-şi spună “Adio”, în ciuda faptului că multă lume îi vedea ca formând cuplul perfect.

Aceștia au împreună o fetiţă în vârstă de un an şi jumătate, însă se pare că nu au mai găsit cale de înţelegere. Cu toate acestea, pe rețelele de socializare au lăsat de înțeles că au încheiat relația în termeni buni și că amândoi se vor implica în creșterea copilului. 

Vestea a venit chiar de la artist, pe pagina sa de Instagram. Rapperul a precizat în postare că nu doreşte să vorbească despre acest subiect delicat şi că aşteaptă din partea tuturor să îi fie respectată intimitatea. 

“Ştiţi că nu prea îmi place să vorbesc despre lucruri personale, însă cred că lucrul pe care urmează să vi-l spun trebuie să îl ştiţi de la mine şi de la Laura. Nu din presă sau de altundeva. Eu şi Laura ne-am despărţit, este adevărat. Avem împreună o minune de fetiţă pe care o să o creştem împreună. Astfel, v-aş ruga să ne respectaţi intimitatea în momentele astea dificile”, a scris Grasu XXL, pe numele real - Dragoș Nichifor.


    Postarea făscută public de Grasu XXLFoto Instagram
Postarea făscută public de Grasu XXLFoto Instagram

Ce spune Grasu XXL despre rolul de tătic

Grasu XXL a vorbit înainte de naşterea fetiţei sale despre faptul că urmează să devină tată „Ce sa zic, sunt moșneguț de acum! Voi fi tată! O să avem o fetiță! Nu am hotărât încă numele, prea vreți sa știți totul. E un copil așteptat, l-am programat. Ne-am dorit amândoi un copil, nu ne-a luat prin surprindere”, ne-a spus rapperul în exclusivitate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net