Horia şi Mariana Moculescu s-au împăcat? Cum a ajutat-o compozitorul pe fosta soţie

Ultima actualizare:

    Mariana MoculescuFoto: Pro TV
Mariana MoculescuFoto: Pro TV

Mariana Moculescu (50 de ani) se află în mari scandaluri cu fostul iubit italian, pe care îl acuză de violență fizică. Impresionat de drama femeii pe care a idolatrizat-o în anii tinereții, dar și de faptul că ea nu are un loc de muncă, fostul soț, Horia Moculescu (78 de ani), i-a sărit în ajutor. Numai că Mariana nu pare prea grăbită să se angajeze.

A plecat din România în urmă cu cinci ani, ca să scape de scandalurile cu Horia Moculescu, însă nici în Italia nu a scăpat de belele: ”Sunt în Italia şi am probleme. Am avut o relaţie, dar s-a terminat. Vreau să ies din Italia cât mai curând. Au fost nişte acte foarte grave, a dat în mine, m-a strâns de gât de 4 ori, m-a ameninţat cu moartea cu mafioţii lui. Pot fi oricând omorâtă. Eu am retras plângerea respectivă, dar procurorul italian a dat începerea urmăririi penale, iar el mi-a spart telefonul şi după am fost nevoită să spun adevărul. Sunt într-o situaţie foarte gravă în Italia acum! Sunt urmărită permanent, m-am retras la prietena mea, undeva la munte, unde sunt doar 1.000 de locuitori. Trebuie să stau foarte atentă, nu am paşaport, mi s-a furat cartea de identitate română", a declarat Mariana, în urmă cu câteva zile, la Kanal D.


    Massimiliano Lorenzini şi Mariana Moculescu, pe vremea când erau fericiţi
Massimiliano Lorenzini şi Mariana Moculescu, pe vremea când erau fericiţi

Legat de acest subiect delicat, Horia Moculescu ne-a declarat: “Eu m-am întâlnit cu Mariana, cu Nidia și cu iubitul ei, acum un an și jumătate, la un restaurant în România și el avea un comportament destul de civilizat față de ea. După care, acum două luni, m-am revăzut iar cu ea, la Milano, eram cu Nidia la un concert și se plângea de comportamentul lui. Ea vorbește despre asta în absența fostului iubit, niciodată în prezența lui. Acum cine știe ce este în casa lor, doar ei știu”. Horia și Mariana au trecut prin mari scandaluri, după divorțul de acum 18 ani, ”plângerile” compozitorului făcând deliciul românilor: ”Mariana îmi fură brânza din frigider, iar iubitul ei, Cristi, îmi consumă hârtia igienică, fără să cumpere alta, când se termină”.


    Horia Moculescu şi fiica lui, Nidia
Horia Moculescu şi fiica lui, Nidia

Iată însă că tot acest război al declarațiilor a fost dat uitării, cei doi revenind la sentimente mai bune: “Eu mai vorbesc cu Mariana, dar nu se pune în discuție o împăcare între noi doi. Mă mai sună, din când în când, îmi mai trimite mesaje. Recent, am încercat să îi ofer un loc de muncă printr-o relație de a mea cu un compozitor din Italia. Când i-am spus acest lucru s-a comportat normal, ea consideră că tot ce fac pentru ea i se cuvinte, știe că eu sunt un om bun. Momentan nu s-a angajat”, a declarat Horia Moculescu.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
banner codin maticiuc png
banner Ella Crăciun png
image png
CODIN MATICIUC FOTO FACEBOOK
banner cristina balan png
ramona olaru instagram jpg
image png
Tora Vasilescu
image
actualitate.net
image
actualitate.net