I-am aflat secretul lui Mihai Gâdea! Ce face prezentatorul ca să-şi ascundă vârsta

simeon stalpnicul png
Mihai Gâdea este directorul Antena 3Foto: captură Antena 3

Mihai Gâdea este unul dintre cei mai incisivi realizatori tv, dar şi un bărbat care are mare grijă de imaginea lui. Este şi firesc să fie aşa, căci vedeta staţiei din Băneasa nu apare doar pe sticlă, ci este şi şeful postului Antena 3. Deşi are doar 41 de ani, prezentatorul este preocupat să-şi ascundă adevărata vârstă, iar pentru asta apelează la un artificiu care stârneşte controverse. Duminică seară, gazda emisiunii "Sinteza Zilei" a avut o apariţie surprinzătoare, care l-a trădat că frecventează un salon unde îşi aranjează periodic părul.

Dacă se mai îndoia cineva că Mihai Gâdea este un tip cochet, ei bine, duminică seara, realizatorul tv a demonstrat încă o dată că are grijă de el ca la carte. Nu ne referim doar la partea vestimentară, la care vedeta este as, ci şi la aspectul fizic. El a apărut la pupitrul emisiunii proaspăt tuns şi vopsit, culoarea fiind foarte intensă şi extrem de nefirească. Vopsitul părului la bărbaţi este un subiect care stârneşte uimire în societatea noastră, deşi Mihai Gâdea nu ar fi nici primul şi nici ultimul care apelează la serviciile unui hair-stylist pentru a-şi colora părul. De obicei bărbaţii care recurg la astfel de trucuri sunt cei trecuţi de prima tinereţe, dar Mihai Gâdea are doar 41 de ani.

Are o freză impecabilă

simeon stalpnicul png
Mihai Gâdea a apărut pe sticlă cu o nuanţă de negru-albăstrui nefirească a păruluiFoto: captură Antena 3

Ceea ce este de mirare este modul în care apelează la stilist. Surse din anturajul lui au povestit pentru Click! că omul de televiziune vine în mare secret la salon şi nu obişnuieşte să respire acelaşi aer cu ceilaţi clienţi, aşadar o parte din coafor se închide parţial doar pentru el. Şi vopsitul nu este singurul secret al lui Mihai Gâdea! Sunt zvonuri că prezentatorul şi-ar fi făcut în trecut şi un implant de păr, pentru a-şi ascunde chelia din creştetul capului.

Un stilist ne-a confirmat că se vopsește  

simeon stalpnicul png
Robert Leu, stilistFoto: arhivă personală

Un stilist un experienţă ne-a confirmat că realizatorul tv obişnuieşte să-şi vopsească părul, iar acest lucru este mai mult decât evident.

"Da, este vopsit. Se vede asta foarte clar, ma ales privind perciunii, care sunt acum mult mai accentuaţi”, ne-a explicat stilistul Robert Leu.

cub visarion alexa png
vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
weddingfeast 2841610 1920 jpg
reghecampf si anamaria prodan
Casele comoară sunt la mare căutare. Sursa foto: Playtech
Charles si regina Elisabeta a II-a
Kayley Stead a fost părăsită de logodnicul ei jpg
Mireasa FOTO Shutterstock jpg
Drona Mohajer 6 FOTO Ministerul iranan al Apărării jpg
image
image
image
image
cub cucu de la NT png
kim kardashian jpeg
Reghe alături de invitați FOTO Instagram
reghecampf si anamaria prodan
cub Roxana Vasniuc png
cub alin gălățescu png