Ieri în telenovelele ţigăneşti, azi «psiholoage» la tv

image
Carmen Tănase, Cristina Ciobănaşu şi Anca Ţurcaşiu sunt cele mai noi vedete ale postului “Happy Channel”, care va emite din 8 martie

În mai puţin de o lună, Carmen Tănase (alias Flăcărica din “Inimă de ţigan”, “Regina”, “Moştenirea”) şi Cristina Ciobănaşu (“Pariu cu viaţa”) vor reveni pe sticlă, de data aceasta, în “ograda” trustului Intact.

Alături de solista Anca Ţurcaşiu, actriţele din telenovelele de la Acasă TV vor fi “ambasadoarele” postului “Happy Channel”, fostul Euforia TV, ce va începe să emită din 8 martie, sub “bagheta” Ruxandrei Ion (“mama telenovelelor româneşti”, cum este ea supranumită).

Cele trei “ambasadoare” vor apărea în toate clipurile de promovare ale postului, plus că vor merge în “Casa fericirii”, acolo unde vor sta cele cinci femei de rând care vor participa la showul “Dreptul la fericire”. Vedetele vor discuta cu respectivele concurente şi, ca adevăraţi psihologi, le vor ajuta să treacă pestre traumele ce le-au determinat să se înscrie la reality-show-ul ce se doreşte a fi “aspiratorul” de audienţă al postului.

“Dreptul la fericire” se va transmite de luni până joi, în două părţi: primele 60 de minute vor fi difuzate de la ora 17.00 la oră 18.00, urmând ca partea a doua să fie difuzată de la ora 20.00, la 21.00.

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
mihai bendeac stela popescu si arsinel
cub oana zavoranu png
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
cristian tudor popescu arșinel png
juriul Te cunosc de undeva! jpg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
Radu Mirică s-a sinucis
Alexandru Arșinel alături de cei doi băieți ai săi
image
image
image
image
cristian tudor popescu arșinel png
alexandru arsinel jpeg
FotoJet (1) jpg
vasile muraru alexandru arsinel png
Laura Cosoi jpg
alexandru arsinel