Ileana Badiu a trecut printr-un adevărat calvar, ca să devină mamă

Ileana Badiu a trăit o serie de experiențe traumatizante înaine ca fiul ei, Sasha, să se nască. Vedeta a vorbit despre chinul pe care l-a avut de îndurat înaine să devină mamă.

ileana badiu copil (5) jpg
Ileana Badiu foto: Instagram

Ileana Badiu a avut un mare vis: acela de a devenit mamă. În urmă cu 13 ani, dorința ei s-a transformat în realitate, căci Sasha, fiul vedetei, a venit pe lume. Copilul este considerat un miracol, deoarece medicii i-au dat actriței un verdict devastator. Ileana Badiu a aflat, la un moment dat, că nu va avea nicio șansă să rămână însărcinată și, deopotrivă, să ducă sarcinile la bun sfârșit.

Citeşte şi: Ce a pățit Ileana Badiu când a vrut să facă nunta pe plajă. «Preotul mi-a cerut șpagă! M-a blestemat!»

Din cauza unor probleme de sănătate, Ileana Badiu a mărturisit că a trecut printr-un adevărat calvar, căci a pierdut câteva sarcini. Și nu, nu vorbim despre una,două, ci despre opt!

stanga
dreapta
ileana badiu copil (2) jpg
ileana badiu copil (4) jpg
ileana badiu copil (1) jpg
ileana badiu copil (3) jpg
ileana badiu copil jpg
ileana badiu copil (5) jpg
familie ileana badiu
familie ileana badiu
18 felicitari de familie de craciun ale vedetelor ileana badiu catalin 34 jpg jpeg
ileana catalin badiu jpeg
25 prima zi de scoala ileana badiu fiu sasha jpg jpeg
14 ileana badiu jpg jpeg
7 ileana badiu sexy eveniment lux in saint tropez 2 8 jpg jpeg
2 ileana badiu sexy eveniment lux in saint tropez 2 17 jpg jpeg
ileana badiu png
6 ileana badiu festivalul brazilor de craciun 2019 jpg jpeg
Ileana  Badiu a investit 15 000  de euro într un colier  cu diamante jpeg
Ileana Badiu Sasha (4) jpeg
Ileana Badiu fiul ei Sasha jpeg
Ileana Badiu fiul ei Sasha (3) jpeg
Ileana Badiu Sasha (1) jpeg

Pentru a reuși să își îndeplinească scopul, vedeta a apelat la o clinică specializată, în Germania, însă acolo a aflat că e imposibil să aducă un copil pe lume. Când lumea sa începea să se năruiască, Ileana Badiu a rămas însărcinată și a adus-o pe lume pe fiul său, evenimentul fiind unul, spune ea, „mistic”.

Ileana Badiu, despre nașterea fiului său. Medicii nu îi dădeau nicio șansă

„Am pierdut multe sarcini, opt mai exact. (…) Am fost într-un bruiaj hormonal, dar nimic din aceste lucruri nu m-au doborât. (…) Sasha a fost o minune, care s-a întâmplat și s-a întâmplat într-un mod foarte mistic, aș zice.

Înainte să mă căsătoresc cu Cătălin, am fost în Germania, la o mare clinică specializată pe infertilitate, unde mi s-a făcut o investigație și mi s-a dat verdictul că este imposibil. (…) Trebuia să mă obișnuiesc cu ideea că nu pot avea un copil și să mă orientez pe ce aș putea să fac, și anume să înfiez”, a declarat Ileana Badiu, în emisiunea „La Măruță”, de la PRO TV.

Citeşte şi: ”Ei sunt soldații!” Soțul Ilenei Badiu, medic la Spitalul Universitar, a operat pacienți infectați cu Coronavirus

Actrița a primit semne divine înainte de a rămâne însărcinată

Cum vestea că nu va deveni mamă a picat ca un trăsnet pentru vedeta noastră, Ileana Badiu era total debusolată și dezamăgită, iar speranța îi lipsea cu desăvârșire. Apoi, ea și Cătălin Badiu și-au unit destinele, iar preotul care a oficiat slujba le-a schimbat viața și le-a readus zâmbetul pe buze. Duhovnicul le-a mărturisit că vor deveni părinți, lucru care s-a și întâmplat la scurt timp după nuntă.

„Am hotărât să ne căsătorim și la nunta noastră, părintele nostru de suflet a zis foarte relaxat „o să ai un copil, fii fără nicio grijă”. După nuntă, la foarte scurt timp, am rămas însărcinată”, a mai precizat Ileana Badiu.

ileana catalin badiu jpeg
Ileana şi Cătălin Badiu s-au căsătorit în 2008

Ileana Badiu, căsătorită cu Cătălin Badiu din 2008

Ileana Badiu a fost căsătorită cu Dinu Pescariu până în anul 2004, când au divorțat în secret. Cei doi se cunosc de când vedeta avea doar 14 ani și s-au căsătorit după 5 luni de relație. După despărțirea de fostul tenismen, Ileana s-a recăsătorit în anul 2008 cu chirurgul Cătălin Badiu, alături de care are un copil.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

carmen tanase jpeg
image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
image png
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
giani vladimir 25713800 jpeg
mircea solcanu2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
beyonce
FotoJet (1) jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
iuliana beregoi
2 taylor swift jpg jpeg
FotoJet jpg