Cum au reușit Ileana Badiu și Cătălin să aibă o relație la distanță timp de 11 ani: «Au existat momente când am vurt să mă despart»

Ileana Badiu și soțul ei, Cătălin Badiu, sunt căsătoriți de 13 ani, iar povestea lor de dragoste este una atipică. Au petrecut mai bine de 11 ani la distanță, iar în ciuda kilometrilor care i-au despărțit, au găsit întotdeauna o modalitate de a fi alături unul de celălalt. 

image

Ileana Badiu a fost invitată îl platoul emisiunii "Vorbește lumea". Vedeta a povestit despre bărbatul care îi este alături de mai bine de 17 ani și a dezvăluit cum au trăit o relație la distanță timp de mai bine de un deceniu. Cătălin Badiu a revenit în România în urmă cu șase ani, atunci când fiul său și al artistei avea cinci ani. 

Ileana a vorbit despre începuturile relației cu cel care astăzi îi este soț. Ei s-au reîntâlnit la 19 ani de la terminarea liceului, iar la scurt timp bărbatul a fost nevoit să plece din țară. Distanța nu a fost impediment pentru ei și au continuat să aibă discuții interminabile la telefon și să descopere lucruri fascinante unul despre celălalt. 

Ileana consideră că relația lor a avut un final fericit pentru că între ea și Cătălin a existat de la început multă încredere și o chimie puternică. 

La noi a funcționat relația la distanță pentru că avem o chimie extraordinară și comunicăm foarte bine! O relație la distanță te ajută să te cunoști mult mai bine. Cumva, dorul acesta provocat de distanță stimulează o relație. (...) Au existat și momente când am vrut să mă despart, dar căsătorindu-mă mi-am dat seama că aveam cum să-l constrâng, cumva să ne vedem mai des. Mi-am dat seama că fiecare are dreptul la o bună dezvoltare profesională, el fiind medic primar de chirurgie cardiovasculară", a povestit Ileana, în platoul emisiunii "Vorbește lumea".

Familia vedetei a avut coronavirus

Ileana Badiu nu a fost ocolită de noul coronavirus. În luna octombrie întreaga familie a artistei a fost depistată pozitiv pentru covid-19 și s-a aflat în izolare la domiciliu. Ileana și-a pierdut atunci simțul gustativ și cel olfactiv și a fost foarte îngrijorată din cauza simptomelor pe care le-a prezentat. 

Secretul relației dintre Ileana și Cătălin

Ileana Badiu a vorbit mereu la superlativ despre Cătălin. Deși sunt căsătoriți de mai bine de un deceniu, bărbatul continuă să îi facă mici surprize soției sale pentru a-ai aduce zâmbetul pe chip. 

"Am învăţat să construiesc împreună cu soţul meu şi ne bucuram zilnic de rezultate, fie că se aplică la un dulap nou pentru pantofi, lego-ul copilului sau chiar pentru noi înşine. Ne iubim, ne facem surprize, sunt importante micile gesturi chiar şi pragmatice. Primesc flori cel puţin o dată pe lună. Ne respectam profesiile şi înţeleg ce înseamnă să le faci chiar daca asta implică nopţi pe care nu le petrecem împreună", povestea Ileana.  

   Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net