«Ileana, ia-mă la tine!» Cornel Galeș intrase în depresie din cauza scandalului cu fiii Ilenei Ciuculete

Cornel Galeș își refăcuse viața de ceva vreme alături de Viviana  jpeg
Cornel Galeș își refăcuse viața de ceva vreme alături de Viviana

Vestea șocantă a morții lui Cornel Galeș scoate la iveală detalii cutremurătoare din viața soțului Ilenei Ciuculete. Chiar dacă acesta publica pe rețelele sociale imagini în care părea că duce o viață bună în Spania, acolo unde se mutase de doi ani, se pare că văduvul regretatei artiste de folclor trecea prin momente grele departe de casă.

Cornel Galeș a murit în urma unui accident rutier, în localitatea Torrent, lângă Valencia, Spania, țară acolo unde plecase de aproximativ doi ani alături de Viviana, femeia care îi devenise parteneră după moartea Ilenei Ciuculete. 

Cornel Galeș și Viviana s-au despărțit la câteva luni după ce s-au mutat în Spania

Relația dintre Cornel și Viviana nu a durat însă mult după stabilirea în străinătate, deși credeau că acolo vor reuși să își vadă liniștiți de amorul lor. N-a fost așa, s-au despărțit după câteva luni, iar văduvul Ilenei Ciuculete s-a trezit singur în Spania, cu răni încă în suflet, dar și cu stresul proceselor pe avere, pe care le avea în țară, cu fiii Ilenei Ciuculete. Acesta a fost și motivul pentru care Cornel Galeș și-a vândut toate bunurile și a decis să părăsească România, în special în urma scandalului iscat între el și fiii Ilenei Ciuculete pe moștenirea artistei. Surse apropiate familiei au povestit pentru Click! că Galeș nu mai suporta să îl oprească lumea pe stradă și să îl ia la rost în legătură cu lupta lor pentru averea Ilenei, chiar dacă erau și persoane care țineau cu el în acest scandal.

image
Cornel Galeş, alături de Ileana Ciuculete, şi de cei doi băieţi ai ei, Cristian şi Mugurel, cu care bărbatul s-a bătut pe averea artistei

După ce a decis să se mute din țară ca să lase în spate „gurile rele”, se pare că norocul nu l-a urmat pe Galeș nici în Spania. Aceleași surse ne-au povestit că el și Viviana s-au despărțit la scurt timp după stabilirea în Spania, femeia întorcându-se acasă, în România, iar el rămânând acolo. Astfel, se pare că cei doi sunt despărțiți de circa doi ani, chiar dacă nu au făcut publică separarea.

Cornel Galeș, în depresie după separarea de Viviana și războiul cu fiii Ilenei Ciuculete

Deși nu mai formau un cuplu, Viviana caută acum bilete de avion pentru Spania, pentru a se putea ocupa de cele necesare pentru repatrierea trupului fostului ei partener, decedat în urma unui cumplitului accident auto. Deși la început știrea părea a fi o simplă presupunere, nașa de cununie a lui Cornel, Doina Belu, a confirmat decesul pentru Click! „Da, Cornel Galeș e mort. Cornel nu mai e printre noi”, a fost declarația femeii.

Cornel Galeș a murit pe 1 decembrie 2019, iar Ileana Ciuculete, pe 14 martie 2017 jpeg
Cornel Galeș își refăcuse viața de ceva vreme alături de Viviana Foto: Facebook

Apropiații familiei ne-au mai povestit însă că bărbatul nu primise tocmai bine despărțirea de Viviana, care s-a adăugat la durerea pierderii Ilenei Ciuculete. Galeș intrase într-o depresie după ce Viviana s-a mutat din nou în România, depresie adâncită și de lupta pe care a tot dus-o cu fiii Ilenei Ciuculete prin instanțele de judecată. În ultima perioadă, Cornel spunea adesea „Ileana, ia-mă la tine”, ca un bizar presentiment.

Citește și:

EXCLUSIV Cornel Galeş, prins în fapt: se sărută în plină stradă cu şefa lui

EXCLUSIV! I-am prins în vacanță! Ce bine se distrează Cornel Galeș cu șefa

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
cub andreea antonescu png
image jpeg
Alessia Raiciu 3 webp
brenciu si nevasta jpg
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
Lia Bugnar
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image jpeg
Flick Domnul Rima familie jpg
brenciu si nevasta jpg
foto 1   Melinna jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE