Ilinca Vandici uimește cu dezvăluirea aceasta: „Nu știam ce o să se întâmple cu viața mea”

Ultima actualizare:

    Ilinca Vandici prezintă emisiunea-concurs „Bravo, ai stil! Celebrities”, la Kanal Dfoto: Kanal D România
Ilinca Vandici prezintă emisiunea-concurs „Bravo, ai stil! Celebrities”, la Kanal Dfoto: Kanal D România

După ce a petrecut o vară ca pe ace, Ilinca Vandici este foarte bucuroasă că filmările pentru reality-show-ul pe care-l prezintă la Kanal D s-au reluat. Deși este bucuroasă că a revenit pe platourile de filmare, Ilinca nu se îmbată cu apă rece, ci este conștientă că mai este mult până să scăpăm de amenințarea virusului COVID-19. Totuși, cu o putere cu care deja ne-a obișnuit, este determinată să ia ce-i mai bun din toate.

  • Cum ai petrecut vara? Ai reușit să ai vreo vacanță? Dacă da, pe unde și cum a fost, având în vedere pandemia?

Vara aceasta a fost total diferită față de celelalte, aici mă refer doar la ultimii ani. Am reușit să plec și în vacanță, până în Grecia, am fost și pe la noi, la mare, la munte, precum și în Bucovina. M-am bucurat foarte mult de aceste experiențe și am încercat să iau doar partea bună din tot ce s-a petrecut din cauza pandemiei. Am descoperit locuri minunate, chiar am fost încântată de locurile pe care le-am vizitat, de cum s-a transformat Romania din punct de vedere turistic.

  • Ce ne poți spune despre suprizele sezonului cu celebrități care a revenit în plină forță?

Este un sezon fenomenal, cu răsturnări de situație incredibile. Neprevăzutul pândește în fiecare ediție, de fiecare dată rămânem și noi surprinși de ceea ce se întâmplă pe platoul de filmare. Energie, emotție, adrenalină, toate într-o competiție în adevăratul sens al cuvântului, fiecare celebritate luptă cu fiecare armă din dotare.

Ilinca Vandici: «2020 ne-a dat o lecție»

  • Ca-ți place cel mai mult la noua atmosferă de la filmări?

Ador energia care se creează în momentul în care suntem toți pe platoul de filmare. Probabil și datorită acestui fapt show-ul a devenit un adevărat fenomen, pentru că într-adevăr se întâmplă lucruri atunci când lucrăm ca o echipă. În timp, am reușit să consturim tot ce vedeți. Cred eu că suntem în cea mai bună formă de până acum.

  • Cum ai reacționat atunci când ai fost chemată din nou la muncă?

Am fost cea mai fericită din lume, mi-au lipsit extem de mult colegii. Când am fost anunțați că reîncepem filmările am trăit o fericire supremă. Am revenit cu foarte multă energie și dorința de a face lucruri minunate împreună.

Ilinca Vandici: «Să luăm lucrurile așa cum sunt»

„Este un sezon fenomenal, cu răsturnări de situație incredibile”, spune Ilinca Vandici despre „Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D
„Este un sezon fenomenal, cu răsturnări de situație incredibile”, spune Ilinca Vandici despre „Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D
  • Cum crezi că va rămâne 2020 în amintirea ta, peste ani și ani?

Cu siguranță ne vom aduce aminte de tot ceea ce s-a întâmplat în acest an. Cred că 2020 ne-a dat o lecție pentru umanitate și cred că ar trebui să luăm lucrurile așa cum sunt, să învățăm ce avem de învățat și să ne adaptăm, indiferent de situație, de vremuri sau de întâmplări.

  • Care este primul lucru pe care ai vrea să-l faci după ce va fi sigur că am învins acest virus?

Nu m-am gândit atât de departe, pentru că nu cred că situația aceasta în care ne-a adus pandemia va putea fi rezolvată în următoarele luni, așa că nu-mi fac planuri. Clar, cea mai mare dorință a mea este să călătoresc în voie. Și soțul meu, și Zian își doresc același lucru. Să călătorim din nou nestingheriți, acesta ar fi singurul plan pe care îl vom avea din momentul în care vom ști că totul e sigur, că putem ieși din țară fară nici o grijă.

Ilinca Vandici: «Nu mai eram mulâumită cu ceea ce făceam»

Ilinca Vandici s-a decis abia recent să dezvăluie cum a ajuns să prezinte „Bravo, ai stil!” la Kanal D. „Nu știam încotro o să se ducă viața mea. Cert este că exact atunci când mă așteptam mai puțin a venit propunerea de a participa la casting. Probabil mulți dintre voi vă gândiți că o dată ce ai o anumită experiență în domeniu nu mai ai de ce să mai dai casting. Ei bine, nu, să știți că trec prin astfel de examene profesionale pentru că fiecare proiect în sine este diferit și mi se pare că trebuie să găsești omul potrivit pentru proiectul potrivit. Am înțeles asta și m-am prezentat la casting. Aveam emoții cum nu vă pot descrie, pentru că îmi doream acest proiect. Am dat această probă, m-am descurcat binișor. Înaintea mea mai dăduseră probă vreo douăzeci de fete din showbiz și după mine au mai dat încă vreo zece. Și încet-încet îmi pierdusem încrederea în mine. Dar Andrei (soțul ei, n.r.) m-a susținut și mi-a spus să nu mă mai consum atât, că dacă va fi al meu îl voi lua. Am plecat în vacanță, cumva m-am relaxat, mi-am luat gândul... Dar cu două zile înainte să se termine vacanâa am primit un telefon din București în care mi s-a spus să mă întorc de urgență, pentru că a doua zi urma să se filmeze promo-ul pentru primul sezon «Bravo, ai stil!» Am fost atât de fericită, încât am început să țip, să țopăi și să chiui”. 

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net