Imaginea impecabilă cu cheltuială se ţine! Vezi cât dă Cornelia Rednic pe o cămaşă de scenă


    Cornelia și Lupu Rednic, în ținutele de scenăfoto: arhivă personală
Cornelia și Lupu Rednic, în ținutele de scenăfoto: arhivă personală

Soţii Rednic cheltuiesc o mică avere pe hainele de scenă. Ţinutele merită însă oricât, deoarece sunt adevărate capodopere şi lucrate foarte bine.

O cămaşă din zona Maramureşului poate ajunge şi până la 1000 de euro, bani pe care soţii Rednic îi dau fără strângere de inimă.

"O cămaşă cusută cu mâna valorează până la 1.000 de euro, dar se lucrează trei luni la ea, deci munca nu e atât de bine plătită. Avem o femeie din Breb, Maramureş, care e printre puţinele care mai ţes cămăşi tradiţionale cu mâna. Zadiile, care ne reprezintă în zi de sărbătoare, se fac din baticuri şi pot să coste câteva mii de euro. Fustele, poalele, brâul, zgărdarele de la gât, ca să nu mai vorbim de batic, care poate ajunge până la 2.000 de euro. Apoi mai sunt cojocul, clopul la bărbaţi... Toate sunt scumpe, dar le comandăm pe rând, apoi ne rămân ca o avere", a declarat Cornelia pentru ziaruzl Ring.

Cei doi soţi încearcă mereu să alege modele deosebite, unicat. "Eu am patru ţinute cusute de mână, iar soţia, trei. Restul sunt cusute la maşină. Sunt foarte frumoase şi acelea pentru că încercăm să ne comandăm modele unicate", a spus şi Lupu Rednic. 

cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
narcisa suciu si Daria jpg
cub valentina pelinel png
maxresdefault jpg
calendar ortodox 2022 29 ianuarie aducere moaste sf ignatie teoforul png
Takashi Jonish romanii au talent jpg
image
image
image
image
image
image
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg