Imagini triste de la priveghiul lui Cornel Galeș. Uitat de rude și de prieteni, îngropat lângă «Zânica» lui

Ultima actualizare:

La zece zile de la accidentul mortal, trupul lui Cornel Galeş a ajuns marţi seară, în România, cu o cursă Tarom, din Spania. Nimeni din familie nu l-a aşteptat la aeroport, iar coşciugul a fost transportat direct la Biserica Costeasca, din Chitila, unde a ajuns fosta sa iubită. Viviana se va ocupa de toate cele specifice înmormântării. Joi, Cornel Galeş va fi înhumat lângă soţia sa, Ileana Ciuculete, în cimitirul Străuleşti.

Cornel Galeş nu a avut pre mulţi prieteni, ba dimpotrivă! După moartea ”zânicii” Ileana Ciuculete şi-a făcut mulţi duşmani, iar acest lucru este dovedit de absenţa celor apropiaţi, miercuri, la Biserica Costeasca Chitila, unde a fost depus sicriul cu trupul neînsufleţit. La căpătâiul lui Galeş se afla doar un singur prieten şi fosta iubită Viviana.

Viviana a ajuns marți seară la biserica unde a fost depus sicriul lui Cornel Galeș
Viviana a ajuns marți seară la biserica unde a fost depus sicriul lui Cornel Galeș

Nici unica fiică, Claudia, nici prima lui soţie Nela Pintinoiu şi nici măcar singurul său frate nu au ajuns la biserică să aducă o coroană, darămite să stea la priveghi. Ba mai mult, situaţia a fost la fel de şocantă şi când sicriul a ajuns în ţară. Marţi seara, coşciugul cu trupul lui Cornel Galeş a sosit cu o cursă Tarom, însă în aeroport nu s-a prezentat nimeni pentru a-l revendica, aşa că angajaţii companiei aeriene l-au urcat într-un mtotostivuitor, apoi l-au transportat spre dricul care l-a dus direct la biserica Parohia Costeasca, Chitila. La scurt timp după ce a fost depus în interior, a sosit şi Viviana, femeia cu care s-a iubit după moartea Ilenei Ciuculete.

Angajații aeroportului au transportat coșciugul cu un motostivuitor
Angajații aeroportului au transportat coșciugul cu un motostivuitor

Aceasta a adus o coroană şi a vorbit cu preotul pentru cele specifice îngropării. Ieri, la căpătâiul fostului soţ al Ilenei Ciuculete, a fost prezentă tot ”şefa”, aşa cum îi spunea Galeş doamei Viviana, şi un prieten vechi de-al său. Se pare că doamna Vivi a plătit cheltuielile în valoare de 4.000 de euro pentru repatrierea lui Galeş, şi tot ea se va ocupa de cele necesare înmormântării. Astăzi Cornel Galeş va fi îngropat în acelaşi mormânt în care se află şi soţia sa pe care a iubit-o cel mai mult, Ileana Ciuculete. Gore Belanski, finul lui Cornel Galeş şi totodată cel care a stat la căpătâiul acestuia, a făcut declaraţii interesante pentru Click!.

Finul lui Galeș, Gore Belanski, a fost aseară singura persoană prezentă la priveghi
Finul lui Galeș, Gore Belanski, a fost aseară singura persoană prezentă la priveghi

”Din păcate nimeni din familia lui nu se află aici, mă refer la fiica lui, la fosta soţie şi cred că nu vor veni nici la înmormânatre. Doamna Viviana s-a ocupat şi se va ocupa de tot. Ea ar fi achitat reptariere de 4.000 de euro şi tot ea face pomana la restaurant şi toate cele îngropăciunii. Eu am vorbit cu Cornel cu 3 zile înainte să moară. Trebuia să vină la nunta fiului meu, în septembrie, dar mi-a spus că are  nişte probleme şi nu poate să vină. El nu a mai fost liniştit după ce a murit Ileana. Nu i-a venit deloc bine, a trecut prin momente grele. Mâine, când e ziua mea de naştere, vin să îl petrec la groapă. Va fi înmormântat în acelaşi mormânt în care se află şi ”zânica”. El spunea mereu că acolo e apartamentul lor de lux”, a declarat aecsta pentru Click!   

4.000 de euro a costat repatrierea trupului lui Galeș în țară
4.000 de euro a costat repatrierea trupului lui Galeș în țară

Ileana Ciuculete a murit în urmă cu doi ani

Pe data de 14 martie 2017, Ileana Ciuculete s-a stins din viață după o luptă aprigă cu ciroza hepatică. Artista a fost înmormântată în cimitirul Străulești. Ea și Cornel Galeș nu au avut copii, însă artista avea doi băieți din prima căsnicie, pe Mugurel și Cristi. În 2017, după moartea mamei, băieții au demarat un proces la Judecătoria Sectorului 1 din Bucureşti pentru moştenirea artistei. Atunci Galeş a fost obligat de judecători să plătească o cotă parte din casa în care a locuit ani de zile cu Ileana Ciuculete: câte 34.000 de euro, cotă-parte din vila respectivă, dar şi câte 6.000 de lei, cotă-parte din drepturile de autor. Nici Galeş nu a rămas mai prejos! Pe lângă jumătatea de casă ce i s-a cuvenit, conform legii, ca soţ, conform deciziei instanţei, el a primit şi o pătrime din jumătatea de vilă ce-i revenea Ilenei, dar şi o cotă parte din drepturile de autor. Însă instanţa a respins partajul unor bunuri precum bijuteriile, hainele şi costumele populare, dar şi mobila artistei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net